EUR: 321,34 Ft
CHF: 284,55 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Hadházy Ákos hazudott, félmilliót kell fizetnie

Hadházy Ákos megsértette a Szent István Egyetem jó hírnévhez és becsülethez fűződő személyiségi jogait, amikor 2016-ban azzal kürtölte tele a nyilvánosságot, hogy az intézmény „álprojektek” és „áltanulmányok” révén milliárdos összeggel stafírozott ki külsős cégeket – írja a PestiSrácok.hu a Fővárosi Törvényszékre hivatkozva.

Az LMP-s politikus a bíróságon szinte semmit nem bírt bizonyítani a hazugságaiból, így félmilliós sérelemdíjat fizethet. Ráadásul Hadházy ismeretlen eredetű szövegeket tett ki a honlapjára, amelyekről kiderült, semmi közük a pályázat végeredményéhez – ismerteti a portál.


Pár nappal korábban a politikusról az Origo írta meg, hogy értesülései szerint az LMP társelnöke, Hadházy Ákos rendszeresen egyeztet Simicska Ádámmal, Simicska Lajos legidősebb fiával.

A találkozások témája az volt Simicska Lajos fia és az LMP egyik képviselője között, hogy milyen módon tudna együttműködni a Jobbik és az LMP.


Szél Bernadettről kiderült, nemzetbiztonsági oka van, hogy az LMP-s társelnököt Németh Szilárd fideszes politikus eltanácsolta a nemzetbiztonsági bizottság üléseitől.

A hirado.hu-nak több egymástól független rendészeti és kormányzati forrás is megerősítette, Szél Bernadett a migrációs válság közepén egy külsős szakértő-munkatársat jelölt a nemzetbiztonsági bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel.

A nemzetbiztonsági bizottságba jelölt szakértő Afganisztánban született és Soros egyik legbevándorláspártibb szervezetének alkalmazottja volt, a MigSzol munkatársa.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek