EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Hadházy titokban Simicska Lajos embereivel tárgyalt

A Ripost információi szerint Hadházy Ákos a hétvégén titkos politikai egyeztetésen vett részt a Simicska Lajos politikai, üzleti és médiabirodalmának legfontosabb vezetőivel.

A portál szerint az egyeztetésre egy gondosan titkolt és biztosított budapesti helyszínen került sor, ahova Simicska Lajos mindenkit odarendelt, aki csak számít.


A kiszivárgott információk szerint a tárgyalások végső tétje az LMP függetlenségének feladása. Ahogy korábban a Jobbik esetében is történt, Ott is hasonló stratégiai megbeszéléssel kezdődött a párt bedarálása, kézi irányítása, hogy aztán sok száz milliós tiltott pártfinanszírozás és a párt önállóságának elvesztése legyen a történet vége.

Hadházy maga ismerte el egy Facebook posztban, hogy már régóta kapcsolatban áll, többször is találkozott a Simicska család tagjaival, magával a milliárdossal és fiával, Simicska Ádámmal.

A Ripost úgy tudja, az LMP tagsága előtt elhallgatták a tárgyalásokat, a hír nyilvánvalóan sokként éri majd a függetlenségére kényes párt híveit.

A teljes cikk a Ripost-on olvasható!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek