EUR: 322,67 Ft
CHF: 282,76 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Hadházyt hiába kérdezik Simicskáról, nem válaszol

Hadházy Ákos az LMP társelnöke délelőtti sajtótájékoztatóján többek között szóba került Simicskával való kapcsolata is, melyről érdemleges választ nem adott az  újságíróknak.

Mint arról már korábban beszámoltunk egyre több minden derül ki Hadházy Ákos is Simicska legfontosabb  emberei között történő találkozóról, beszélni róla azonban nem kívánt a sajtónak a politkus.


Hadházy Ákostól hiába kérdezték meg  ezerszer is a sajtótájékoztatóján, hogy mi köze neki és az LMP-nek a Simicska-családhoz és Vona Gábor Jobbikjához, válasz egyszer sem érkezett – írja az Origo.

A lap szerint a politikus válasz helyett egy mondatot szajkózva próbálta elterelni a figyelmet azzal, hogy a miniszterelnököt szidalmazza.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.