2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Hadházyt hiába kérdezik Simicskáról, nem válaszol

Hadházy Ákos az LMP társelnöke délelőtti sajtótájékoztatóján többek között szóba került Simicskával való kapcsolata is, melyről érdemleges választ nem adott az  újságíróknak.

Mint arról már korábban beszámoltunk egyre több minden derül ki Hadházy Ákos is Simicska legfontosabb  emberei között történő találkozóról, beszélni róla azonban nem kívánt a sajtónak a politkus.


Hadházy Ákostól hiába kérdezték meg  ezerszer is a sajtótájékoztatóján, hogy mi köze neki és az LMP-nek a Simicska-családhoz és Vona Gábor Jobbikjához, válasz egyszer sem érkezett – írja az Origo.

A lap szerint a politikus válasz helyett egy mondatot szajkózva próbálta elterelni a figyelmet azzal, hogy a miniszterelnököt szidalmazza.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Demetervin Pincészet – Délceg

  Demetervin Pincészet – Délceg

  A 2017-es évjáratú Délceg nevű furmint és hárslevelű házasítású bora nyerte el “Debrecen Város Fehér Bora 2019” címet.

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.