2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Halálra ítélték a három napos kutyákat

Nincsenek szavak arra az állatkínzásra, melyre eddig ismeretlen tettesek ragadtatták magukat. Dunavecsén kicsivel több mint egy hete két szatyorban tett ki valaki a fagyos utcára hat, pár napos kutyát. Három pici nem élte túl a hideget és elpusztult. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

A legnagyobb közösségi oldalon az Ágica Sérültállat Menedék Alapítvány osztott meg egy rendkívül szörnyű állatkínzásos történetet. A január 20-i esetről az alapítvány elnöke mesélt a Lokálnak.


Forrás: Facebook

– Értesítést kaptunk, hogy Dunavecsén valaki, vagy valakik két szatyorban hat kiskutyát tettek ki az utcára – meséli lapunknak Zakariás Ágnes. Az elnök elmondása szerint a közelben lakók éppen születésnapot ünnepeltek, amikor felfigyeltek a különös zacskókra.

Forrás: Facebook

– Azonnal kimentek az utcára és a zacskókban összesen hat barna, csíkos és foltos kiskutyákat találtak. Sajnos három már elpusztult közülük, ám a maradék hármat azonnal bevitték a házba és rongyokba csomagolva melegíteni kezdték, miközben értesítettek bennünket – mondja Zakariás Ágnes, aki boldogan újságolta, hogy a kis állatok, melyek a megtalálásukkor három naposak lehettek, most már szépen esznek és nőnek.


Forrás: Facebook

– Természetesen megtettük a rendőrségi feljelentést ismeretlen tettes ellen. Pár éve is történt egy hasonló eset, akkor egy illető kilenc kutyát tett ki az utcára, melyek mind elpusztultak. Ott meglett az elkövető – mondja Zakariás Ágnes.

“Aznap éjjel, nem tudtunk volna segítség nélkül plusz három babát gondozni, így első kérésünkre segítségünkre sietett Táborszky Csilla és gondozásba vette a kicsiket. Napok elteltével is küzd az életükért, nagyon köszönjük neki! A kicsik folyamatos orvosi ellátást kapnak, így kérjük, aki tud segítsen a költségekben és tápszert is szívesen fogadunk.Aki bármi tud az esettel kapcsolatban, kérjük a névtelenség garantálása mellett jelentkezzen” – áll egyebek mellett a Facebook posztban.

06303672115
Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól teljesített a hazai ipar

  Jól teljesített a hazai ipar

  Jól teljesített a hazai ipar, bár az ágazaton belül megfigyelhető kisebb arányváltozás – mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, a héten közzétett adatait elemezve.

 • Benkő: a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott

  Benkő: a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott

  Az elmúlt években a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter az MTI-nek adott interjújában. Benkő Tibor elmondta, a szervezeti átalakítás után miniszterként irányítja a Magyar Honvédség Parancsnokságát, a vezetés a parancsnok feladata; a honvédséget katonának kell vezetnie, nem politikusnak.

 • Ahmed H. ügye egy szimbólum, felfedi a bevándorlást támogató hálózat működését

  Ahmed H. ügye egy szimbólum, felfedi a bevándorlást támogató hálózat működését

  Ahmed H. nem csupán egy erőszakos bevándorló, ügye ugyanis rámutat arra, hogy a külföldről, jellemzően Soros György által finanszírozott aktivista csoportok nem csak behozzák a bevándorlókat, majd támogatják őket, amikor bűncselekményt követnek el, de még abban is segítenek, hogy pénzt keressenek az adófizetők kárára – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.