EUR: 325,40 Ft
CHF: 279,71 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Külföld

Halottnak hitték, a boncasztalon tért magához

Igen morbid sztori látott napvilágot a spanyol sajtóban. Történt ugyanis, hogy Gonzalo Montoya Jiménezt, egy észak-spanyolországi börtön rabját a napokban több orvos is halottnak nyilvánította, ám amikor a boncasztalra került, hirtelen magához tért.

Sokkoló pillanatokat élhetett át a rab, ugyanis a testén már berajzolták azokat a vonalakat, amelyek mentén felvágták volna a testét, ha nem tér magához időben. Az orvosok még most is szájtátva állnak az eset előtt, hiszen miután a férfi elveszítette eszméletét a börtönben, teste semmilyen életjelt nem mutatott. Most azt gyanítják, hogy valamilyen furcsa betegségben szenvedhet Jiménez, akit jelenleg az intenzíven ápolnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Lecsukták az elkóborolt mopszot

    Lecsukták az elkóborolt mopszot

    A szabadságra áhítozó mopsz élete legnagyobb kalandja helyett hamar a hűvösön találta magát. A New Jersey-i rendőrök ugyanis gyorsan elkapták a gazdájától elkóborló ebet, majd azonnal le is tartóztatták gaztettéért.

  • A nap képe: Kapás van!

    A nap képe: Kapás van!

    Patrick Marshall több órát töltött a szabadban csak, hogy megvárja a legtökéletesebb pillanatot, hogy lencsevégre kaphassa a halászó rétisast.