EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Miskolc

Hamarosan itt az év első fesztiválja!

A hatalmas szilveszteri buli után máris közeleg a következő városi rendezvény. Az év első bulijára már csak egy hónapot kell várni.

Február elején újra a belváros ad otthont az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiváljának és vásárának. A Becherovka Miskolci Farsang ezúttal is igazi karneváli hangulatot ígér február első hétvégéjén.


Télbúcsúztató fesztivál a belvárosban- Fotó: Facebook / Lokál

Az esemény honlapján már több név is szerepel a fellépők listáján. Érkezik többek között az ír kocsmazenét játszó Paddy and the Rats, a Hooligans és Pál Dénes is.  

Számos koncert várja idén is a közönséget – fotó: Lokál

A koncertek mellett számos gyermek- és családi program, kiállítások és farsangi felvonulás várja a farsangozókat, és természetesen most sem marad el a hagyományos kirakodóvásár, ahol több száz kézműves és gasztronómiai árus kínálja termékeit. A Becherovka Miskolci Farsang február 24. között várja látogatóit a belvárosba.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.