EUR: 321,86 Ft
CHF: 281,07 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Miskolc

Hamarosan itt az év első fesztiválja!

A hatalmas szilveszteri buli után máris közeleg a következő városi rendezvény. Az év első bulijára már csak egy hónapot kell várni.

Február elején újra a belváros ad otthont az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiváljának és vásárának. A Becherovka Miskolci Farsang ezúttal is igazi karneváli hangulatot ígér február első hétvégéjén.


Télbúcsúztató fesztivál a belvárosban- Fotó: Facebook / Lokál

Az esemény honlapján már több név is szerepel a fellépők listáján. Érkezik többek között az ír kocsmazenét játszó Paddy and the Rats, a Hooligans és Pál Dénes is.  

Számos koncert várja idén is a közönséget – fotó: Lokál

A koncertek mellett számos gyermek- és családi program, kiállítások és farsangi felvonulás várja a farsangozókat, és természetesen most sem marad el a hagyományos kirakodóvásár, ahol több száz kézműves és gasztronómiai árus kínálja termékeit. A Becherovka Miskolci Farsang február 24. között várja látogatóit a belvárosba.

Kapcsolódó Cikkek

 • Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

  Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

  “Csak úgy tudjuk kiszolgálni a Magyarországon működő vállalkozások folyamatosan változó munkaerőigényét, ha közben az oktatás is változik. Ebben mutat kitűnő példát a Nyíregyházi Egyetem (NYE) és a LEGO együttműködése” – mondta Pölöskei Gáborné, a Pénzügyminisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára szerdán a Nyíregyházi Egyetemen kialakított LEGO Education Innovation Studio átadásán.

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.