EUR: 322,60 Ft
CHF: 282,41 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Egyéb Kecskemét

Hamarosan startol a 2018-as báli szezon

Véget értek a ünnepek, ami azt jelenti, hogy lassan ideje fényezni a lakkcipőket, elővenni az estélyi ruhákat, hiszen kezdődik a 2018-as báli szezon Kecskeméten – immár hagyományosan a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bállal.

2018-ban is az orvosok cserélik le a fehér köpenyt báli ruhára és nyitják meg a szezont. Ahogy évek óta, most is Four Points by Sheraton Hotel ad otthont a színvonalas rendezvénynek, január 20-án. Az est házigazdája Harsányi Levente lesz. A program szerint 18.30–19.30: vendégfogadás, majd dr. Svébis Mihály köszöntője. Rácz Gergő műsorát Gönczi Gábor és a Smile, valamint tombola és éjféli büfé követi.


A tavalyi orvosbál bevétele is nemes célt szolgált

Január 27-én, szintén a Sheraton Hotelban, az üzletemberek és vállalkozók tartanak estélyt a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által rendezett Üzleti Élet Jótékonysági Bálján. Ezzel párhuzamosan a Három Gúnár Rendezvényházban tartják a Sportolók Bálját, ahol átadják a 2017-es Év Sportolója díjakat 12 kategóriában. A társadalmi élet szintén fontos estélye a Jogászbál, amelyet 2018-ban is a Four Points by Sheratonban tartanak, február 3-án. A sztárvendég kilétét egyelőre titokban tartják, de az előző évekből kiindulva idén sem unatkoznak majd a vendégek. Február 23-án a Három Gúnár Rendezvényházban tartják a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat által szervezett III. Ifjúsági Bált, amely idén is a farsangi szezon záróeseménye lesz.

Kapcsolódó Cikkek