2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb Kecskemét

Hamarosan startol a 2018-as báli szezon

Véget értek a ünnepek, ami azt jelenti, hogy lassan ideje fényezni a lakkcipőket, elővenni az estélyi ruhákat, hiszen kezdődik a 2018-as báli szezon Kecskeméten – immár hagyományosan a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bállal.

2018-ban is az orvosok cserélik le a fehér köpenyt báli ruhára és nyitják meg a szezont. Ahogy évek óta, most is Four Points by Sheraton Hotel ad otthont a színvonalas rendezvénynek, január 20-án. Az est házigazdája Harsányi Levente lesz. A program szerint 18.30–19.30: vendégfogadás, majd dr. Svébis Mihály köszöntője. Rácz Gergő műsorát Gönczi Gábor és a Smile, valamint tombola és éjféli büfé követi.


A tavalyi orvosbál bevétele is nemes célt szolgált

Január 27-én, szintén a Sheraton Hotelban, az üzletemberek és vállalkozók tartanak estélyt a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által rendezett Üzleti Élet Jótékonysági Bálján. Ezzel párhuzamosan a Három Gúnár Rendezvényházban tartják a Sportolók Bálját, ahol átadják a 2017-es Év Sportolója díjakat 12 kategóriában. A társadalmi élet szintén fontos estélye a Jogászbál, amelyet 2018-ban is a Four Points by Sheratonban tartanak, február 3-án. A sztárvendég kilétét egyelőre titokban tartják, de az előző évekből kiindulva idén sem unatkoznak majd a vendégek. Február 23-án a Három Gúnár Rendezvényházban tartják a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat által szervezett III. Ifjúsági Bált, amely idén is a farsangi szezon záróeseménye lesz.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.