EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 21., vasárnap
Orsolya

Sport

Három hétig nem játszhat Coutinho

Hiába igazolta le a Liverpool csapatából 160 millió euróért (49 milliárd forint) Philippe Coutinhót az FC Barcelona, a játékos bemutatkozására még három hetet várni kell, ugyanis combsérüléssel bajlódik. A 25 éves brazil futballistát hétfőn mutatták be a Camp Nou-ben, a procedúra első lépéseként aláírta 2023 júniusáig szóló szerződését. 

A játékos röviden köszönetet mondott mindenkinek a katalán klubnál, hogy valóra váltották az álmát. Ez a pár hét egyébként már nem oszt, nem szoroz a Barca szempontjából, hiszen a bajnokságot 9 ponttal vezetik az Atlético Madrid előtt, a Bajnokok Ligájában meg amúgy sem szerepelhet az új szerzemény, hiszen a Pool színeiben már pályára lépett a sorozatban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.