2019. január 18., péntek
Piroska

Budapest XIV.kerület

Hazánk biztonsága a legfontosabb!

Horváth József biztonsági szakértő, a Katonai Biztonsági Hivatal korábbi főigazgató-helyettese volt a vendége annak a lakossági fórumnak, amelyet Magyarország biztonságártól tartottak Zuglóban. A rendezvény házigazdájának, dr. Jelen Tamásnak, a Fidesz választókerületi elnökének gondolatébresztő vitaindítója után a szakértő az Európában romló biztonsági helyzet történelmi, etnikai és vallási előzményeiről, a hazánkra nehezedő migrációs nyomásról, a nyugat-európai kultúrában egyre inkább teret hódító iszlamizáció okairól és folyamatairól beszélt.
A kiemelt érdeklődéssel kísért előadást követően a közönség válaszra váró kérdésekkel és véleménynyilvánítással vett részt az interaktív fórummá alakult beszélgetésben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A zenész Chester Bennington halála óta a művészetekbe menekült, az eredmény pedig a kritikusok által is elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.