EUR: 330,09 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Belföld

Hazudott üldöztetéséről az ellenzéki jelölt

Hazugságokkal, csúsztatásokkal sírta tele az ellenzéki sajtót Márki-Zay Péter, aki független, ellenzéki közös jelöltként indul a hódmezővásárhelyi időközi választáson, amelyet Almási Sándor polgármester halála miatt írtak ki – állítja az Origo. Márki-Zay azzal kampányol, hogy üldözik, amióta jelöltette magát, de állításait – miszerint jelölése után térfigyelő kamera került a portája környékére, továbbá hogy szintén ehhez közeli időpontban kellett távoznia munkahelyéről – az Origo tételesen cáfolta.

Márki-Zay Péter

A portál beszámol róla, hogy Márki-Zay a Legrand Magyarország Zrt. marketing- és belföldi logisztikai vezetőjeként dolgozott 2016 áprilisától – mégpedig 2017 decemberéig szóló határozott idejű szerződéssel. A Legrand közleményben tájékoztatta az Origót, hogy ilyen esetekben jó előre döntenek a szerződéshosszabbításról, így Márki-Zay esetében már októberben, még Almási Sándor polgármester életében és hivatali ideje alatt döntöttek arról, hogy nem hosszabbítják meg a kontraktust.


Az Origo nem először tenyerelt bele az ellenzéki szuperjelölt csúsztatásaiba, hétfőn írták meg, hogy Márki-Zay hiába hozta összefüggésbe politikai szerepvállalását és lakóhelyének bekamerázását, a hódmezővásárhelyi önkormányzat már a Közbeszerzési Értesítő 2017. november 2-i számában közölte, hogy ez év januárjára több másikkal együtt a Bercsényi utcát is bekamerázzák. Márki-Zay saját bevallása szerint is csak decemberben döntött az indulásról.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendőr kérte meg kedvese kezét

  Rendőr kérte meg kedvese kezét

  Gyönyörű meglepetésben lehetett része annak a nőnek, akit párja rendőrkollégái jelenlétében és asszisztálásával, nagyon romantikus körülmények között jegyzett el.

 • Nap képe: Édes hasonmás

  Nap képe: Édes hasonmás

  Nem szakítottak a hagyományokkal Geresdlak lakói, akik immár 10. alkalommal készítették el a Baranya megyei település kicsinyített hasonmását mézeskalácsból.

 • Végre rend lesz a színházakban

  Végre rend lesz a színházakban

  Elfogadta az Országgyűlés a kulturális átalakításról szóló törvényt, amely átlátható működési modellt és kiszámítható helyzetet és felelősségi viszonyokat teremt a színházak fenntartásában.

 • A budapestiek támogatják a Liget-projektet

  A budapestiek támogatják a Liget-projektet

  Hiába próbálják Karácsony Gergelyék megfúrni, a Liget-projekt az emberek nagy többsége szerint mégsem az ördögtől való, sőt kifejezetten hasznosnak találják a fejlesztéseket.