2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Külföld

Horror lett a bizarr szexkaland vége

Az év utolsó napjai nem teltek felhőtlenül annak a ipswichi férfinak, aki péniszgyűrűje fogságába került, ugyanis nem tudta rendeltetésszerűen eltávolítani a szexuális kiegészítőt nemi szervéről, így hát kórházba került.

Ám az orvosok sem tudtak segíteni rajta, ezért kétségbeesésükben a tűzoltókat riasztották. A kiérkező lánglovagokon szintén kifogott az apró eszköz, ezért négy óra elteltével a parancsnokságtól kértek erősítést, akik további két óra próbálkozás után végre sikeresen eltávolították a megszorult péniszgyűrűt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elmaradtak a júliusban várt tömegegek a horvát tengerparton

  Elmaradtak a júliusban várt tömegegek a horvát tengerparton

  Elmaradtak a júliusban várt tömegegek a horvát tengerparton: a hónap elejétől 15-ig a vendégéjszakák száma egy százalékkal nőtt, míg belföldi és külföldi vendég száma három százalékkal csökkent a tavalyi azonos időszakhoz viszonyítva – írta a Vecernji List című horvát napilap kedden.

 • Elkezdődött Macedónia uniós csatlakozásának előkészítése

  Elkezdődött Macedónia uniós csatlakozásának előkészítése

  Macedónia és az Európai Unió között a jövő év júniusában kezdődhetnek meg a hivatalos csatlakozási tárgyalások, az előkészítő folyamat pedig már most megkezdődött – jelentette ki Zoran Zaev macedón kormányfő kedden Szkopjéban miután tárgyalást folytatott Johannes Hahn uniós bővítési biztossal.

 • Zuhanórepülésben a Netflix

  Zuhanórepülésben a Netflix

  Miután a vártnál kevésbé nőtt a Magyarországon is jelen lévő amerikai Netflix internetes tartalomszolgáltató felhasználóinak száma a második negyedévben, zuhant a cég árfolyama a New York-i tőzsdén.