EUR: 322,69 Ft
CHF: 282,78 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Így beszélt összevissza Hadházy a migránskérdésről

Hadházy Ákosnak az LMP társelnökének hazugságtára végtelen. Korábban a nemzeti konzultációt kitöltők számáról állított hamis képet, most pedig a migráció kérdéséről beszél össze vissza. Saját, szintén zavaros és homályos korrupciós ügyeiről viszont már kevésbé nyilatkozik. Az Origo most összeszedte a bevándorlás kérdését elbagatellizáló politikus nyilatkozatait. 

Mi sem bizonyítja jobban Hadházy éleslátását, mint az, hogy a bevándorlási válság csúcsán tévedésnek minősítette, hogy a migráció lenne a legnagyobb probléma: „Én azt gondolom, ha itt az előbb ugye beszéltek a kerítésről, beszéltek a bevándorlókról, sok szó hallatszik most, azt gondolom, ha elhisszük azt, hogy Magyarország jövője ezeknek az embereknek a kezében van, akik itt a kerítésen bejönnek, és ez a legnagyobb probléma… nagy probléma egyébként, persze, hogy nagy probléma,de ha elhisszük azt, akkor nagyot tévedünk “ – idézte az Origo.


Az illegális bevándorlást és a kormányt többször összehasonlította és kijelentette, hogy nagyobb veszélyt jelent az ország számára az utóbbi, mint a több ezer illegális határátlépő. Majd a bevándorlást szigorító törvényt csak görény törvényként méltatta.

A Magyarul Balóval című műsorban Hadházy Ákos a Soros-tervvel kapcsolatos konzultációról és a Brüsszellel való tárgyalásról így fogalmazott : „Ha csak megnézzük ezeket a kérdéseket, amiket itt fölvettek, ahol nyilvánvaló olyan kérdések voltak, hogy gyakorlatilag csak nemmel lehet válaszolni, és nyilvánvaló butaságok voltak, hogy Soros azt akarja, hogy kilencmillió forintot fizessünk minden menekültnek.”


Majd ezután a soros-tervet és az ezzel kapcsolatosan indított  nemzeti konzultáció kérdéseit kitalációnak nevezte a Lánchíd Rádióban még decemberben.

A nemzeti konzultációt kitöltők számáról, több médiumnak is rendszeresen hazudó Hadházy pártját végül beperelte a kormány.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.