2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Így beszélt összevissza Hadházy a migránskérdésről

Hadházy Ákosnak az LMP társelnökének hazugságtára végtelen. Korábban a nemzeti konzultációt kitöltők számáról állított hamis képet, most pedig a migráció kérdéséről beszél össze vissza. Saját, szintén zavaros és homályos korrupciós ügyeiről viszont már kevésbé nyilatkozik. Az Origo most összeszedte a bevándorlás kérdését elbagatellizáló politikus nyilatkozatait. 

Mi sem bizonyítja jobban Hadházy éleslátását, mint az, hogy a bevándorlási válság csúcsán tévedésnek minősítette, hogy a migráció lenne a legnagyobb probléma: „Én azt gondolom, ha itt az előbb ugye beszéltek a kerítésről, beszéltek a bevándorlókról, sok szó hallatszik most, azt gondolom, ha elhisszük azt, hogy Magyarország jövője ezeknek az embereknek a kezében van, akik itt a kerítésen bejönnek, és ez a legnagyobb probléma… nagy probléma egyébként, persze, hogy nagy probléma,de ha elhisszük azt, akkor nagyot tévedünk “ – idézte az Origo.


Az illegális bevándorlást és a kormányt többször összehasonlította és kijelentette, hogy nagyobb veszélyt jelent az ország számára az utóbbi, mint a több ezer illegális határátlépő. Majd a bevándorlást szigorító törvényt csak görény törvényként méltatta.

A Magyarul Balóval című műsorban Hadházy Ákos a Soros-tervvel kapcsolatos konzultációról és a Brüsszellel való tárgyalásról így fogalmazott : „Ha csak megnézzük ezeket a kérdéseket, amiket itt fölvettek, ahol nyilvánvaló olyan kérdések voltak, hogy gyakorlatilag csak nemmel lehet válaszolni, és nyilvánvaló butaságok voltak, hogy Soros azt akarja, hogy kilencmillió forintot fizessünk minden menekültnek.”


Majd ezután a soros-tervet és az ezzel kapcsolatosan indított  nemzeti konzultáció kérdéseit kitalációnak nevezte a Lánchíd Rádióban még decemberben.

A nemzeti konzultációt kitöltők számáról, több médiumnak is rendszeresen hazudó Hadházy pártját végül beperelte a kormány.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Demetervin Pincészet – Délceg

  Demetervin Pincészet – Délceg

  A 2017-es évjáratú Délceg nevű furmint és hárslevelű házasítású bora nyerte el “Debrecen Város Fehér Bora 2019” címet.

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.