EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Extra

Ikerbabákra költik nyereményüket A Piramis játékosai

Ikrekkel várandós kismamáért, Juditért és jó barátjáért, Sándorért izgulhattak nemrég A Piramis című játék nézői. A páros végül 2,4 millió forintot nyert, de kicsit sem bánkódnak. Kiss Tamás jégkorongkapus felesége alig várja, hogy a pénzből elkészüljön a babák szobája, míg Sándor szeretne fodrászhálózatot indítani. 

A békéscsabai táncpedagógusok több mint 15 éve ismerik egymást, ezért nem is volt kérdés számukra, hogy együtt vágnak neki a TV2 sikerműsorának.


– Az ötlet onnan jött, hogy korábban énekesként jelentkeztem a TV2 Star Academy című műsorába, ahová majdnem sikerült bejutnom. Amikor hallottam, hogy indul A Piramis, rögtön arra gondoltam, hogy szerencsét kellene próbálnunk Judittal. Minket a tánc iránti szenvedély hozott össze, évekkel ezelőtt, amikor 13 évesen besétáltam az egyik órájára. Azt is mondhatnám, hogy azóta több mint barátság az, ami köztünk van, de nem szerelem. Ezt a helyzetet persze sokan hajlamosak félreérteni, de ezen csak nevetünk – kezdte Sanyi, majd Judit folytatta.

– Maximalisták vagyunk Sanyival, ezért alaposan megbeszéltük a lehetőségeket, mindenre igyekeztük felkészülni. Én vagyok a túlgondolkodó, ő az ösztönember. Nekem lexikálisan nagyobb a tudásom, neki viszont elképesztően jó megérzései vannak.


A nem mindennapi játékban sokáig úgy tűnt, akár nyolc számjegyű összeget is elvihetnek a barátok, azonban egy helytelen válasz teljesen lenullázta a nyereményüket, amiről a Piramisban ülő Judit mit sem sejthetett. Innentől kezdve Sanyi már csak a megérzéseiben bízhatott: mindketten vallják, annyira egy hullámhosszon vannak, hogy szinte „együtt döntötték el”, elfogadja-e Judit az ajánlatot.

– Szeretném hangsúlyozni, hogy ez a játék az örömről szól, egy órán keresztül játszhattunk, újra gyerekek lehettünk. Amikor ott álltam nulla forinttal a tábla előtt, kétségbe esetem, de hittem abban, hogy annyira együtt rezgünk Judittal, hogy megérzi, mit kell tennie, mit üzenek neki – mesélte Sanyi, amit Judit is megerősített.

– Bent ültem a Piramisban, és megkaptam az ajánlatot. Nem a kapzsiság vitt minket ebbe a játékba, de amikor egy ilyen összeget lát az ember, elgondolkozik. Ott ültem, és egyszer csak mintha jött volna egy hang: Fogadd el! – idézte fel a műsort Judit és Sándor, akik megérzéseiknek köszönhetően 2,4 millió forintot vihettek haza.

A táncpedagógus-koreográfus Judit hat hónapos terhes volt a műsor felvétele alatt, az ikrek pár héten belül a világra jönnek. A nyereményből pedig hamarosan elkészül a gyerekszoba. A picik édesapja, Kiss Tamás jégkorongkapus jelenleg az egyik csoportelső legismertebb francia hokicsapatban játszik.

– Ha minden jól megy, akkor a kicsik a 36-37. hétig a pocakomban maradnak, és február közepén születnek meg. Mindenhol más a protokoll, de abban a kórházban, ahol én szülök, veszélyeztetett terhesnek számítok, ezért programozott császármetszéssel jönnek világra a kicsik. A párom, Tamás folyamatosan követi az eseményeket, bárhol is játsszanak a csapatukkal, és amint megkapom a pontos időpontot, azonnal gépre ül, hogy itt legyen a gyerekek születésénél.

Sándornak is komoly tervei vannak a nyeremény rá eső felével, és nem feledkezik meg Judit születendő gyermekeiről sem, akiknek ő lesz a keresztapja.

– A pénz egyik feléből szeretném a keresztgyermekeimet kényeztetni, jó keresztapjukként mindent megadni nekik, amit csak lehet. A másik részét viszont egy régi vágyam megvalósítására fordítanám: az ének és tánc nagyon fontos számomra, és igyekszem folyamatosan képezni magam, de mellette nagyon szeretem a szakmámat is, és szeretnék a jövőben egy helyi vagy akár országos szintű fodrászhálózatot kiépíteni.

Kapcsolódó Cikkek