EUR: 321,76 Ft
CHF: 280,45 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Szeged

Íme 2017 legbénább csongrádi bűnözői

Volt, aki betörés közben aludt el, más baltával ment neki a villamosnak, de a vásárhelyi amazon sem bírt magával és alaposan elvert egy férfit. Egy srác pedig hiába bújt az ágyneműtartóba, megtalálták a rendőrök.

Két barátnő próbált meg lenyúlni egy laptopot az egyik szegedi áruházból, de olyan ósdi módon, hogy azonnal lebuktak. Egy pár ezer forintos videójáték csomagolásáról kaparták le a vonalkódot, majd azt egy laptop dobozára ragasztották fel. Nem jött be a trükk, sőt az eladók már menet közben kiszúrták őket, rájuk is hívták a rendőrséget. Gyakorlatilag a kasszáig sem jutottak el a cuccal.


Baltával ment neki a villamosnak

Vélhetően nem volt százas az a szegedi férfi, aki nagyon kiakadt, amiért nem engedték felszállni az egyik villamosra. Ebben talán szerepe volt a nála lévő baltának is. Zokon vette a sofőr tiltását, szét is verte cserébe az eszközzel a hátsó ajtót. Mondanunk sem kell, az akció után gyorsan elkapták a rendőrök.


A balta nyomai a villamoson

 

Betörés élő egyenesben

Egy mindszenti csárdát akart kirámolni három fiatal még júniusban. Hogy miért pont azt, és hogy mit is akartak elvinni, arra talán ők sem tudnának válaszolni. A 24 éves P. Attila nindzsaként mászott be az étterembe, de némi téblábolás után rájött, hogy onnan bizony semmit nem érdemes ellopni. Eközben persze a riasztó is megszólalt, két haverja pedig az ajtóban ácsorogva „biztosította a terepet”. A teljes műveletről HD minőségű videó is készült, a kamerákat ugyanis nem vették észre.

Csak a kamerákra nem ügyeltek a rablók, így gyorsan rendőrkézre kerültek

 

Ágyban bújt el a zsaruk elől

Dévid szerette az ismerős helyeket, rendszeresen járt lopni az egyik hódmezővásárhelyi házba is. Italt, serpenyőt, magnót és bőröndöt is ellopott már onnan – nem volt válogatós. Az egyik kirándulásakor azonban látták, amint kimászik a házból, a személyleírás alapján pedig hamar megtudták a rendőrök, kit kell keresni. Dévid azonban nem adta fel, a kopogtató zsaruk elől az ágyneműtartóba bújt – de azért megtalálták.

Kifáradt a betörésben, a rendőrök ébresztették

B. Gyula egy vásárhelyi házat nézett ki magának, amelyet ki akart rámolni. Egy kellemes nyári estét választott az akcióra, de augusztus 13-a nem az ő napja volt. A betörés előtt megivott bátorító pálinka (kb. 8-9 feles a szakvélemény szerint) annyira kiütötte, hogy ugyan a riasztót még roppant cseles módon egyszerűen kiszakította a falból, de végül a lakásban legyőzte az alkohol, és azonnal elaludt. Arra ébredt, hogy a rendőrök barátságosan kopogtatják a vállát.

Ha nem bepálinkázva indul betörni, talán nem arra ébred, hogy rendőrök rázzák a vállát

Férfit vert a vásárhelyi amazon

Kemény asszony hírében áll S. Marika, aki érti ugyan a viccet, de nem szereti. Egy októberi hajnalon addig-addig perlekedett a nála egyébként szívességből lakó férfival, mígnem elővette a húsklopfolót, és alaposan elbánt a szerencsétlen emberrel. Ezzel azonban még nem végzett, biztos, ami biztos alapon még a lépcsőn is lelökte a félhülyére vert férfit. A szomszédok hívták ki a rendőröket, a vásárhelyi amazonnak súlyos testi sértés miatt kell felelnie.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.