2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb Debrecen

Indul a felvételi!

A Debreceni Egyetem hazánkban az egyik legszélesebb képzési kínálattal, 144 szakkal, köztük 5 új képzéssel várja a jelentkezőket.

Megkezdődött a 2018. évi általános felvételi eljárás, december 22-én kezdetét vette a jelentkezési időszak a 2018 szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre. A felvételizőknek február 15-ig kell dönteniük arról, melyik egyetemen vagy főiskolán szeretnének továbbtanulni. A Debreceni Egyetem 59 alap- és 72 mesterszakkal, valamint 7 felsőoktatási szakképzéssel és 6 osztatlan képzéssel várja a jelentkezőket.

Idén is lehet izgulni a felvételi ponthatárok miatt
Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.