EUR: 321,25 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb Szolnok

Ingyenesen pecázhatnak a gyerekek a Tisza-tavon

A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. úgy döntött, hogy 2018. január 1-jétől valamennyi 3 és 14 év közötti gyermek részére díjmentessé teszi a Tisza-tavi horgászatot.

Az ehhez szükséges területi horgászjegyet ingyenesen vehetik át a kis horgászok a Tisza-tó bármelyik jegyértékesítő horgászboltjában, kikötőjében és a tiszafüredi Horgászati Központban. Az ingyenes horgászjegy ezenkívül online is elérhető lesz. A gyerekek ezáltal teljes értékű pecázási lehetőséghez jutnak, egy bottal horgászhatnak, és siker esetén még halat is vihetnek haza. Mindezt a kft. azért teszi, hogy népszerűsítse a Tisza-tavat, az itteni horgászatot, elősegítse a gyerekek horgásszá válását, és végül, de nem utolsósorban a családbarát vízparti időtöltést.


A Földművelésügyi Minisztérium támogatásával kibővített Tiszai Pecasuli program keretében már több ezer gyermek ismerkedett meg a horgászattal és a legfontosabb természetvédelmi és etikai előírásokkal. Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal: telefonon a +36 59 352 273-as számon, e-mailben pedig az [email protected] címen.

Kapcsolódó Cikkek