EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Kecskemét

Interaktív táblákat kaptak az „aranyos” diákok

Három interaktív táblát adtak át a napokban az Arany János Általános Iskolában. A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.-nek köszönhetőn így már az alsó tagozatosok is élvezhetik a modern oktatás előnyeit.

Nagy volt az öröm az Arany János Általános Iskolában, amikor a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. két munkatársa – Bucsai Edina marketinges munkatárs és Muráncsik Dorina beszerzési vezető – ünnepélyes keretek között átadott három interaktív táblát három alsó tagozatos osztálynak. Az iskola eme modern oktatási eszközeinek száma ezáltal tizenkettőről tizenötre nőtt. Így már nemcsak a felsősök, hanem az alsósok is élvezhetik az interaktív tábla előnyeit.


A tábláknak köszönhetően az alsósok élvezik a modern oktatás előnyeit.

A Knorr-Bremse képviselői mellett az eseményen részt vett Zsámboki Anna, a Kecskeméti Tankerületi Központ igazgatója, Nemcsik Mátyás, a városrész önkormányzati képviselője, Lovrityné Bóta Klára, az iskola igazgatónője, Szamler László, a Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet igazgató-elnöke, valamint Werner Máté édesanyja, Walter Krisztina.

Krisztina, a Knorr-Bremse munkatársa tájékoztatta és lelkes támogatásával segítette az iskola vezetését, így neki is köszönhető, hogy a tanintézmény részt vett és nyert a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. pályázatán.


– Boldogok vagyunk, hiszen ismét egy újabb vágyunk vált valóra a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. által kiírt „Önkéntesség a társadalmi felelősségvállalás jegyében” Local Care elnevezésű pályázat keretében. Köszönjük a lehetőséget Bíró Attilának, a Knorr-Bremse vezérigazgatójának, valamint a Knorr-Bremse marketinges csapatának. Az 1. a, az 1. c és a 3. b osztály termeiben szereltük fel a táblákat. A három interaktív táblához a projektorok is szerepeltek a pályázatban. Reméljük, a jövőben a felső tagozatban is lesz lehetőségünk növelni az interaktív táblák számát – mondta Lovrityné Bóta Klára igazgató.

A gyermekek és tanítóik mindhárom osztályban mosolyogva, nagy lelkesedéssel fogadták a vendégeket, és vidám, játékos feladatmegoldások keretében bemutatták, hogyan lehet használni az interaktív táblát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.