EUR: 318,41 Ft
CHF: 284,11 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Szombathely

Iskolások a jégen

Minden eddiginél több, 13 leány- és 8 fiúcsapat vett részt a 30. alkalommal megrendezett Iskolák a jégen! elnevezésű vetélkedőn.

A hatfős csapatoknak öt feladatban kellett bizonyítaniuk ügyességüket és kitartásukat a csúszós pályán. A versenyt a Városi Diáksport Bizottság szervezete, a műsorvezető és hangulatfelelős Varga Jenő volt. A Jéglovag egyébként nemcsak ilyenkor csalja jégre a diákokat: egész télen nagy a forgalom és sok a program a Szombathelyi Műjégpályán.

Fotó: CSG

Fotó: CSG

Fotó: CSG

Fotó: CSG

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.