EUR: 319,55 Ft
CHF: 282,27 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb Győr

Itt is váltson jegyet, ha parkol!

Ettől az évtől új utcaszakaszokkal bővült Győrben a fizetőparkoló-hálózat. Senki ne rutinból parkoljon, tájékozódjon, mielőtt megáll!

Parkolójegyet kell váltani január 2-ától Nádorvárosban az Eszperantó út, a Kálvária utca, Zrínyi utca közötti szakaszon, a Honvéd utcában, a Kálvária utca, az Eszperantó út és a Lahner György utca között, a Kálvária utcai szervizút, a Hunyadi utca és a Lahner György utca között, a Lahner György utcában, valamint a Bercsényi liget északi oldalán. Sziget városrészben a Semmelweis utca válik fizetőssé.


Ezek a fizető parkolóhelyek III. övezeti díjszabással (100 Ft/óra), hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között csak díjfizetés ellenében, illetve érvényes parkolási bérlettel vehetők igénybe.

Bővült a a fizetőparkoló-hálózat Győrben, mindenki figyeljen!
Illusztráció: Marcali Gábor

Nádorvárosban az Eszperantó út – Vasutas utca – Honvéd utca – Kálvária utca – Lahner György utca – Bem tér – Wesselényi utca – Buda utca – Tihanyi Árpád út által határolt területen lakóhellyel rendelkezők lakossági parkolási bérletet válthatnak a bérletigénylés feltételeinek teljesítése esetén.


További változás, hogy Újvárosban a Burcsellás köz – Rába utca – Petőfi tér – Kossuth Lajos utca által határolt területen lakóhellyel rendelkezők is jogosulttá válnak lakossági parkolási bérlet váltására.

A 2018. január 2-ától érvényes térkép Győr fizető parkolóiról a gyorszol.hu oldalra kattintva letölthető! Fontos információ még, hogy a tavalyi lakossági bérletek január 31-ig érvényesek, az újakat változatlan, 3900 forintos áron a Jókai utcai és az Orgona utcai ügyfélszolgálati irodában válthatják meg az arra jogosultak. Postán azok kérvényezhetik, akiknek a szolgáltató kiküldte az erre vonatkozó levelet. Bővebb információért keressék fel a gyorszol.hu honlapját!

Kapcsolódó Cikkek