EUR: 317,40 Ft
CHF: 280,56 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Nyíregyháza

Jön az I. Nyírségi Disznótoros Fesztivál

Február 17-én a Sóstói Múzeumfaluba várják az érdeklődőket az I. Nyírségi Disznótoros Fesztiválra, amely egyben a 17. Nemzetközi Böllérverseny.

Nemcsak a rendezvény helyszíne, hanem a neve is változik. Most már I. Nyírségi Disznótoros Fesztiválként, 17. Nemzetközi Böllérversenyként hirdetik, emellett két alverseny is hosszabbítja a rendezvény címét, hiszen lesz Pálinkaverseny, valamint Amatőr Kolbásztöltő Verseny is. Jelentkezési lapokat és bővebb információkat a napkoronaegyesulet.hu oldalon találhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.