EUR: 324,09 Ft
CHF: 282,92 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Extra

Kálloy Molnár Péter segített a lánykérésben Józsefnek

Emlékezetes este volt a vasárnapi Caveman-előadás a Hatszín Teátrumban. Különösen az egyik nézőnek, Mónikának, akinek párja, József a színpadon kérte meg a kezét. Az ifjú vőlegény hetek óta szervezte a nagy napot. Felhívta Gálvölgyi Dorkát, a Hatszín igazgatóját, hogy volna-e lehetőség a különleges lánykérésre. Azután közösen győzték meg Kálloy Molnár Pétert, a darab szereplőjét, hogy változtasson egy kicsit a tapsrenden.

„Józsikám, itt vagy valahol?” – tette fel a kérdést Kálloy az előadás végén, azután a színpadon már együtt várták a meglepett Mónikát, aki hirtelenjében nem tudta, hogy sírjon vagy nevessen a különös lánykérésen. Aztán már ment minden, mint a karikacsapás: volt térdelés, gyűrű, virág, pezsgő, csók és persze hatalmas ováció a nézőtéren. „Ilyet csinálhatnánk többször is” – mondta az este végén Kálloy Molnár Péter, mire József hozzátette: „Remélem, nekünk ez volt az utolsó.”


Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushkában szexizett Emily

    Nanushkában szexizett Emily

    Felsliccelt piros ruhában szexizett a világ egyik legkeresettebb modellje, Emily Ratajkowski. A barna szépség nem is akárki kreációjában pózolt, a magyar divattervező, Sándor Szandra, vagyis Nanushka költeményét viselte.

  • Nincs szex, míg Megyeri Csilla pasija pocakos

    Nincs szex, míg Megyeri Csilla pasija pocakos

    Ultimátumot adott vőlegényének Megyeri Csilla. A rusnyázós riportjából karriert épített híresség addig nem bújik össze Zsoltival, amíg az meg nem szabadul egyre nagyobb hasától.