2018. október 20., szombat
Vendel

Sport

Katinka még mindig egyedül posztol a Facebookon

Magánéleti válságának napvilágra kerülése óta másodszor hallatott magáról a közösségi oldalakon Hosszú Katinka. A Bors információja szerint a háromszoros olimpiai bajnok úszó kedden este tért haza klubtársával és edzőpartnerével, Dudás Dániellel Miamiból, és a másnap a Facebookon közzétett posztján már budapesti futóedzéséről adott hírt. Férje, Shane Tusup pedig az alábbi bejegyzéssel jelentkezett: “pozitív gondolkodás, po­zitív hangulat, pozitív életszemlélet”. Mint ismert, karácsony előtt derült ki, hogy Katinka és párja között megromlott a kapcsolat, azóta – legalábbis egyelőre – külön utakon járnak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.