EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Budapest XV.kerület

Katus-show a Képmás-esten

Kép-más est, Katus Attilával, Kikötő Ifjúsági Sziget
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Változik-e az egészséges sport és egészséges életmód fogalma az idők során? Hogyan követi egy aerobikedző és életmód-tanácsadó a tudomány ezzel kapcsolatos fejlődését? Mi motiválja az élsportolót, az edzőt, és hogyan tud ő motiválni másokat? Működnek-e a jól bevált tippek a családi és baráti körben? Egy életmód-tanácsadó mindig az ajánlások szerint él? Mindezt megtudhatták azok, akik ellátogattak a László Tamás országgyűlési képviselő, korábbi kerületi polgármester kezdeményezésére indított Képmás-est programjára, ahol Katus Attila volt a meghívott vendég.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A zenész Chester Bennington halála óta a művészetekbe menekült, az eredmény pedig a kritikusok által is elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.