EUR: 322,57 Ft
CHF: 282,57 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Egyéb Érd

Késői hajrá Kecskeméten

Három helyszínen játszottak az érdi Delta RSE röplabdázói az elmúlt hétvégén. Az NB II-ben szereplő női együttes Kecskeméten, a mini korcsoportú fiúk Budapesten, a mini lányok pedig Szegeden léptek pályára.

A másodosztályú bajnokság Közép-csoportjában játszó felnőtt női együttes sajnos nem tudott győzelmet elérni a kecskeméti Röpke SE otthonában. Dömötör-Mátrai Beáta játékosai megilletődve kezdtek, és – főként eleinte – több hibát is vétettek, elsősorban nyitásfogadásokban. Később fokozatosan egyre bátrabban küzdöttek, merészebb megoldásokat is felvállalva, aminek köszönhetően szorosabb eredményeket hoztak az egyes játszmák. A legnagyobb esély a harmadik szettben volt a sikerre, de 20-20-as állás után megtorpant a csapat: egyszerűen nem találtak megoldást a hazaiak nyitásainak megfelelő fogadására. 


Az NB II-es női csapat jól küzdött, de vereséget szenvedett
Fotók: Tátrai Gergely

Az érdi csapat végül 11-re vesztette el az első, 16-ra a második, és – nagy küzdelem után – 20-ra a harmadik játszmát, így alakult ki a kecskeméti gárda 3-0 arányú győzelme.

HÉP-Röpke SE–Delta RSE Érd 3-0 (11, 16, 20)
Delta: Végh A., Laub R., Nagy B., Gál W., Jakab B., Czubora N., Csere: Tátrai Zs. (liberó), Tombor Sz., Tombor B., Hainzmann R., Darvas H. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

Szép eredményeket értek el viszont a „kicsik”, ugyancsak a múlt hétvégén. A mini korosztályú fiúcsapat aranyérmes lett a Budapesten rendezett országos mini bajnoki fordulón, az ugyanebben a korcsoportban versenyző lánycsapat pedig második helyen végzett Szegeden, szintén OMB-tornán.

Kapcsolódó Cikkek