EUR: 321,36 Ft
CHF: 284,67 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Külföld

Rekordokat döntöget a drift királya – Videó!

Nem hétköznapi rekorddöntésre adta a fejét Johan Schwartz, aki egy BMW-vel nyolc órán keresztül driftelt, eközben egy másik autóból menet közben tankolták a járgányát a folyamatos haladás érdekében.

Már csak azért sem hétköznapi a mutatvány, mert mások korábban póttartályokat szereltek a csúcskísérletre készülő autókba a megfelelő üzemanyag-ellátás és a folyamatos haladás érdekében. Schwartz így a nyolcórás folyamatos drifttel jócskán megdöntötte elődje rekordját és a menet közbeni tankolásnak köszönhetően a „világ leghosszabb driftje egyszerre két autóval” csúcseredmény is megdőlt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros újra Brüsszelben lobbizott

  Soros újra Brüsszelben lobbizott

  A spekuláns Jyrki Katainen finn és Vĕra Jourová cseh uniós biztosokkal egyeztetett a Soros György a CEU helyzetéről. Az ENSZ migrációs csomag elfogadtatása érdekében gyakran egyeztet az amerikai milliárdos, többek közt Jean-Claude Junckerrel és Frans Timmamermanns csúcsvezetőkkel.

 • Háromméteres fallal védi magát Soros

  Háromméteres fallal védi magát Soros

  Bár Soros György teljes mellszélességben kiáll a nyitott határokat és társadalmakat szorgalmazó rögeszméje mellett, saját villáját három méteres betonfal veszi körül.

 • Mi lesz veled, brexit?

  Mi lesz veled, brexit?

  Elutasította a londoni alsóház a Nagy-Britannia unióból való kilépésének feltételeiről szóló megállapodást. A brüsszeli migránssimogatás, bürokrácia és arrogancia nagymértékben hozzájárult a Brexithez.