EUR: 317,99 Ft
CHF: 280,78 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Nagykanizsa

Ki van az álarc mögött?

Ki mondta, hogy egy igazgató nem mókázhat?! Balogh László, a Batthyány Gimnázium direktora az intézmény huszonötödik bálján még álarcot is öltött a jókedv fokozása érdekében. Az esemény bevételéből a diákokat támogatják.

Köszöntőbeszédében Dénes Sándor polgármester és Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő is a hagyományok őrzésének fontosságát hangsúlyozta, kiemelve: az ilyen alkalmak is erős, megtartó közösséget kovácsolnak a városban. Az est nyitótáncát a végzősök adták elő, s fellépett a Vivat Bacchus énekegyüttes is.

Balogh László igazgató általában nem viccel. Most, kivételesen, mégis… (Fotó: Gergely Szilárd)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.