EUR: 331,72 Ft
CHF: 301,54 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Egyéb Nagykanizsa

Ki van az álarc mögött?

Ki mondta, hogy egy igazgató nem mókázhat?! Balogh László, a Batthyány Gimnázium direktora az intézmény huszonötödik bálján még álarcot is öltött a jókedv fokozása érdekében. Az esemény bevételéből a diákokat támogatják.

Köszöntőbeszédében Dénes Sándor polgármester és Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő is a hagyományok őrzésének fontosságát hangsúlyozta, kiemelve: az ilyen alkalmak is erős, megtartó közösséget kovácsolnak a városban. Az est nyitótáncát a végzősök adták elő, s fellépett a Vivat Bacchus énekegyüttes is.

Balogh László igazgató általában nem viccel. Most, kivételesen, mégis… (Fotó: Gergely Szilárd)

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.