2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Extra

Kikészítette első gyermekének születése Balázst

Komolyan megviselte első gyermekének születése Sebestyén Balázst. A rádiós műsorvezető arról mesélt, hogy óriási harcok dúltak a lelkében, miközben sokszor tehetetlennek érezte magát a fáradtságtól. 

A szatirikus humoráról ismert Balázs ritkán enged betekintést a magánéletébe, de most őszintén vallott arról, hogy nagyon megviselte lelkileg, amikor az első gyermeke született.


– Az egy nagyon nagy törés volt, közben pedig a világ legszebb dolga. Csak nagyon nagy harc önmagaddal meg az egóddal. Ez az első gyerek születésére vonatkozik. A másodikat már flottul kezeli az ember. Az sem igaz, hogy törés, csak baromi nagy meló. Érkezik valaki az életedbe, aki fontosabb önmagadnál. Addig nekem nem nagyon volt ilyen – mesélte Balázs a KrizShow című könyvben, majd arról is beszélt, hogy mit tanult meg magáról Benett születése után.

– Hogy ezt az egészet képes vagyok anélkül megcsinálni, hogy megölném magam. Ez egy nagyon, tényleg nagyon fontos felismerés volt. Többször álltam úgy a gyerekkel éjszaka, hogy ordított. Nagyon sokat sírt az első két évben, mert szegénykémnek mindenféle baja volt. De amikor már két órája sír, tényleg azon gondolkozol, hogy ha most elmenne egy kamion a házad előtt, olyan szívesen ugranál ki úgy, hogy üssön el és halj meg, persze azért ne fájjon. A gyereket előtte nyilván leteszed, hogy neki ne legyen baja… Mindenesetre nagy büszkeséggel tölt el, hogy nem menekültem el, megoldottam, illetve Vikivel (Balázs felesége – a szerk.) ketten megoldottuk ezt az egész helyzetet… – fűzte hozzá.


Balázst a saját bevallása szerint is teljesen kicserélte a most nyolcéves Benett és a hároméves Noel születése, már elképzelhetetlennek tartja, hogy ne legyenek az élete részei, dacára annak, hogy rádiós elfoglaltságai miatt a napjuk kezdetéről mindig lemarad.

– Reggel valóban nem látom őket, de délután nagyon ott vagyok. Ott voltam az óvodánál, ott voltam a bölcsődénél, hozom, viszem őket, edzésre megyünk, ide megyünk, oda megyünk, tehát odateszem magam. Fontosnak érzem, hogy minél többet legyek velük, és nagyon hiányzott volna, ha erről lemaradok. Amíg ők le nem fekszenek, az életünk – kis túlzással – róluk szól. Amikor fél tíz, tízkor csend lesz, van egy durva félóránk, amit el tudunk még tölteni együtt, de utána már le kell feküdnünk, mert jön a reggel.

Kapcsolódó Cikkek