EUR: 321,41 Ft
CHF: 280,67 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Ózd

Kilenc új rendőrautó érkezett Ózdra

Alaposan kicserélődött a gépkocsiállomány az Ózdi Rendőr-kapitányságon. Új Mercedes, Suzuki és Skoda autók érkeztek megyénkbe, ezekből jutott kilenc darab városunkba, amelyek üzembiztonságukkal sokat javíthatnak a bűnüldözés hatékonyságán.

A jól felszerelt személygépkocsik kényelmi szempontból is nagy ugrást jelentenek a járőröző rendőrök számára, hiszen a járműveket ellátták klímával, az évszaknak megfelelő gumigarnitúrával és számos, a közlekedést támogató elektronikai rendszerrel. Újdonság a LED-es felirat, amely az autók tetejére szerelt kijelző segítségével látja el különböző információkkal a közlekedőket.


Fotó: Lokál
 A hatékonyabb bűnüldözésben segítenek az új járművek

A szállító cég öt éven át vagy kétszázezer kilométerig biztosítja a járművek folyamatos szervizszolgáltatását. Az új beszerzések révén megyénkben 6,09 évről 2,57 évre csökken a rendőrség által használt autók életkora. A kilenc új járműből négy marad Ózdon, hármat a putnoki, kettőt a borsodnádasdi rendőrőrsre vezényeltek.

Fotó: Lokál
Az állomány jól felszerelt klímás autókat vezethet. Riz Gábor a kapitányságon szemlélte meg az új szerzeményeket

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.