2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Ózd

Kilenc új rendőrautó érkezett Ózdra

Alaposan kicserélődött a gépkocsiállomány az Ózdi Rendőr-kapitányságon. Új Mercedes, Suzuki és Skoda autók érkeztek megyénkbe, ezekből jutott kilenc darab városunkba, amelyek üzembiztonságukkal sokat javíthatnak a bűnüldözés hatékonyságán.

A jól felszerelt személygépkocsik kényelmi szempontból is nagy ugrást jelentenek a járőröző rendőrök számára, hiszen a járműveket ellátták klímával, az évszaknak megfelelő gumigarnitúrával és számos, a közlekedést támogató elektronikai rendszerrel. Újdonság a LED-es felirat, amely az autók tetejére szerelt kijelző segítségével látja el különböző információkkal a közlekedőket.


Fotó: Lokál
 A hatékonyabb bűnüldözésben segítenek az új járművek

A szállító cég öt éven át vagy kétszázezer kilométerig biztosítja a járművek folyamatos szervizszolgáltatását. Az új beszerzések révén megyénkben 6,09 évről 2,57 évre csökken a rendőrség által használt autók életkora. A kilenc új járműből négy marad Ózdon, hármat a putnoki, kettőt a borsodnádasdi rendőrőrsre vezényeltek.

Fotó: Lokál
Az állomány jól felszerelt klímás autókat vezethet. Riz Gábor a kapitányságon szemlélte meg az új szerzeményeket

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.