EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Kiszel Tünde beperli Tibi atyát

Beperelné Tibi atyát Kiszel Tünde, aki szerint az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező Facebook-oldal megalázó és lejárató bejegyzést tett közzé róla. A posztban a fiktív pap azt kérdezte követőitől, hogy Tünde promotálhassa-e idei naptárát Tibi atya kocsmájában. Ezenkívül a naptárdíva családtagjait is szóba hozta, olyanokat is, akik már elmentek az élők sorából. Tünde ezt nem hagyta szó nélkül: – Olvastam az oldalon a rólam és családomról szóló gyalázkodó posztot, és megtettem a szükséges jogi lépéseket. Elegem van! Tibi atya sem késlekedett sokáig a válasszal: – Kérjen bocsánatot Kiszel Tünde azért az audiovizuális kultúrszennyezésért, amit évek óta végez! Nyugodtan keressen meg, ha valami nem tetszik neki – mesélte a Ripostnak. A Tibi atya oldal ezután közzétett egy eseményt, miszerint az atya kocsmájában tartandó szokásos csütörtök esti retróbuli Kiszel Tünde-mentes buli lesz. Az esemény leírásában nyomatékosították, hogy a celeben kívül mindenki mást szívesen látnak.

(Fotó: Máté Krisztián)


Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.