2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Kitálalt a leszbikus színésznő szeretője – Videó!

Hónapokon át találgatta az egész ország, vajon ki lehet az a titokzatos nő, aki évekig élt kapcsolatban az egyik magyar színésznővel. Kedden megtört a jég, a hölgy megmutatta magát blogjában, most pedig a TV2 Mokka című műsorában beszélt arról,

Krencsey Hella arcát vállalva mesélt az ismert magyar színésznővel való kapcsolatáról. A pár 8 évig volt együtt, ez idő alatt pedig állítása szerint előfordult, hogy a színésznő a fájdalmait és a kudarcait rajta vezette le. Hogy a pár kapcsolata miért mérgesedett el, és mi vezetett a botrány kirobbanásához, arról Hella részletesen mesélt a Mokkában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.