EUR: 316,78 Ft
CHF: 281,84 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Extra

Kitálalt a leszbikus színésznő szeretője – Videó!

Hónapokon át találgatta az egész ország, vajon ki lehet az a titokzatos nő, aki évekig élt kapcsolatban az egyik magyar színésznővel. Kedden megtört a jég, a hölgy megmutatta magát blogjában, most pedig a TV2 Mokka című műsorában beszélt arról,

Krencsey Hella arcát vállalva mesélt az ismert magyar színésznővel való kapcsolatáról. A pár 8 évig volt együtt, ez idő alatt pedig állítása szerint előfordult, hogy a színésznő a fájdalmait és a kudarcait rajta vezette le. Hogy a pár kapcsolata miért mérgesedett el, és mi vezetett a botrány kirobbanásához, arról Hella részletesen mesélt a Mokkában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cseke Katinkát ostromolják a férfiak

    Tavaly bombaként robbant a hír, hogy Cseke Katinka egy indiai gyógynövény receptúra segítésével több mint 20 kilótól szabadult meg. A csodás fogyás híre nők ezreit motiválta, ám a színésznő mégis úgy döntött, pár hónapra felhagy a fogyókúrával, és nem is nyilatkozik egy ideig bámulatos átalakulásáról.

  • Nem enged! Kiköltözteti unokáját Pécsi Ildikó, ha kell rendőrt hív

    Nem enged! Kiköltözteti unokáját Pécsi Ildikó, ha kell rendőrt hív

    Pécsi Ildikó volt menye hiába döntött úgy, hogy kibékül a Kossuth-díjas színésznővel! Bár Pártos Csilla közel 4 év háborúskodás után elállt a rokontartási pertől, ez semmit sem változtat azon,hogy a színésznő május 1-jén kilakoltatja saját unokáját a rózsadombi lakásból – írja a Ripost.