2018. november 21., szerda
Olivér

Belföld

Kitilthatják Magyarországról Sorost

Olyan javaslatot tárgyal a kormány ma, amely akár Soros György kitiltását is lehetővé teszi Magyarországról – értesült az Origo. Információjukat az támasztja alá, hogy tegnap Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette: a párt országos választmánya politikai határozatban ítéli el a Soros-tervet, és felszólították a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel annak végrehajtása ellen, akár törvényi úton korlátozza a Soros-hálózat bevándorlásszervező tevékenységét és további terjeszkedését.

MTI Fotó: Kovács Attila

A portál figyelmeztetett: az elmúlt hetekben több olyan hír látott napvilágot, amelyek szerint Soros György megvásárol baloldali politikusokat és álcivileket, hogy a magyar politikai életet befolyásolja.


Azt pedig a Magyar Idők derítette ki, hogy Soros György nyílt anyagi támogatását élvező demokrata szenátorok lobbiznak hazánk ellen az amerikai törvényhozásban. A lap szerint a demokrata párti politikusok megnyilvánulásai kísértetiesen hasonlítanak a szintén Soros által pénzelt TASZ és Helsinki Bizottság – Magyarországgal szemben rendre megfogalmazott – kritikáira.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek