EUR: 317,81 Ft
CHF: 279,77 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Belföld

Kitilthatják Magyarországról Sorost

Olyan javaslatot tárgyal a kormány ma, amely akár Soros György kitiltását is lehetővé teszi Magyarországról – értesült az Origo. Információjukat az támasztja alá, hogy tegnap Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette: a párt országos választmánya politikai határozatban ítéli el a Soros-tervet, és felszólították a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel annak végrehajtása ellen, akár törvényi úton korlátozza a Soros-hálózat bevándorlásszervező tevékenységét és további terjeszkedését.

MTI Fotó: Kovács Attila

A portál figyelmeztetett: az elmúlt hetekben több olyan hír látott napvilágot, amelyek szerint Soros György megvásárol baloldali politikusokat és álcivileket, hogy a magyar politikai életet befolyásolja.


Azt pedig a Magyar Idők derítette ki, hogy Soros György nyílt anyagi támogatását élvező demokrata szenátorok lobbiznak hazánk ellen az amerikai törvényhozásban. A lap szerint a demokrata párti politikusok megnyilvánulásai kísértetiesen hasonlítanak a szintén Soros által pénzelt TASZ és Helsinki Bizottság – Magyarországgal szemben rendre megfogalmazott – kritikáira.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fülöp Attila: Meg kell hallanunk a nevelőszülők hangját

  Fülöp Attila: Meg kell hallanunk a nevelőszülők hangját

  A kormány által kezdeményezett nevelőszülői program küldetése, hogy felerősítse a segíteni szándékozó nevelőszülők, valamint a támogatásra szoruló fiatalok hangját – hangoztatta az országjáró program hetedik, várpalotai állomásán hétfőn a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár.

 • Zsidólistázó jobbikos váltja Szávayt

  Zsidólistázó jobbikos váltja Szávayt

  Bencsik Jánost, egy másik listaállító nácit jelöl a Jobbik a nőveréssel hencegő Szávay István helyére. Bencsik Gyöngyösi Márton beszéde után maga kezdett információ gyűjtésbe azokról az ‘izraeli ügynökökről” akik szerinte uralják Amerikát.

 • Tovább bohóckodnak az ellenzékiek

  Tovább bohóckodnak az ellenzékiek

  Durva helyesírási hibával írt papírlappal érkezett tegnap a mentelmi bizottság elé két MSZP-s képviselő: Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó, akiket a túlóratörvény szavazásának decemberi akadályozása miatt ítélt illetménymegvonásra a házelnök.