2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb Nagykanizsa

Különlegességek a HEMO-ban

Ritkaságokat hozott el Monorról Nagykanizsára a Németh család. A sokakat vonzó kisállat-kiállításon szakállasagámák és oroszlánfejű törpenyulak is feltűntek.

A szervezők azt mondták, jó alkalom ez a program arra is, hogy a gyerekekkel – és persze szüleikkel – a felelős állattartásról beszélgessenek. A Németh család évtizedek óta tart különleges állatokat, és az országot járva be is mutatja azokat.

A hobbiállat-kiállítással a felelős állattartásra is felhívják a figyelmet. Képünkön a szervező, Németh Nelli az egyik kedvenccel (Fotó: Gergely Szilárd)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.