EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,52 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Lecsukják Kamilla hercegné unokatestvérét

Rájár a rúd mostanság a királyi családra balhés rokonaik miatt. A napokban számoltunk be Katalin hercegné botrányhős nagybátyjáról, aki az utcán könnyített magán, most pedig Kamilla unokatestvére miatt szégyenkezik a brit uralkodóház.

Az újabb törvényszegő rokont, Dru Edmonstone-t adócsalás miatt ítélték többévnyi börtönre. A férfi beismerte, hogy 60 ezer fontos (21 millió forint) adócsalást követett el. Edmonstone kisfiára vett fel különböző segélyeket, többek között autizmusa, figyelemhiányos hiperaktivitás-zavara, depressziója és még jó néhány betegsége miatt. Mint utólag kiderült, a gyermek nemcsak hogy nem él apjával, de semmilyen betegsége sincs. Ezenfelül exneje a saját testvére nevén és egyéb álneveken is követett el csalásokat. Kamilla rokona február 21-én kezdi meg büntetésének letöltését.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

    Balázs Andi: Féltem az egészségemet

    Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

  • Pintér Tibor fülig szerelmes

    Pintér Tibor fülig szerelmes

    Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.