EUR: 332,58 Ft
CHF: 302,62 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Lecsukják Kamilla hercegné unokatestvérét

Rájár a rúd mostanság a királyi családra balhés rokonaik miatt. A napokban számoltunk be Katalin hercegné botrányhős nagybátyjáról, aki az utcán könnyített magán, most pedig Kamilla unokatestvére miatt szégyenkezik a brit uralkodóház.

Az újabb törvényszegő rokont, Dru Edmonstone-t adócsalás miatt ítélték többévnyi börtönre. A férfi beismerte, hogy 60 ezer fontos (21 millió forint) adócsalást követett el. Edmonstone kisfiára vett fel különböző segélyeket, többek között autizmusa, figyelemhiányos hiperaktivitás-zavara, depressziója és még jó néhány betegsége miatt. Mint utólag kiderült, a gyermek nemcsak hogy nem él apjával, de semmilyen betegsége sincs. Ezenfelül exneje a saját testvére nevén és egyéb álneveken is követett el csalásokat. Kamilla rokona február 21-én kezdi meg büntetésének letöltését.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.