EUR: 318,17 Ft
CHF: 280,74 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Győr

Lélekzajról énekel Deego

Lélekzaj címmel nemrég mutatta be legújabb lemezét az ismert győri énekes Deego, akit a hiphop kedvelői így, a reggae-ért rajongók pedig Diggiemanként ismernek. Halpert Balázs hosszú idő után jelentkezett új rapkoronggal, amelyen a csavaros szövegek mellett nem kell nélkülöznünk az előadó karakteres énekhangját sem.

– Koncepció és megfelelési kényszer nélküli a lemez, amelynek mind a 19 dala igazi örömzene – fogalmazott Deego, hozzátéve: neki még mindig fontos, hogy a hallgatók kézzelfogható hanghordozón is hozzájuthassanak a zenéjéhez.

Pozitívan szemléli a világot Halpert Balázs, azaz Deego.
Fotó: Deego Official

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.