EUR: 331,72 Ft
CHF: 301,54 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Egyéb Győr

Lélekzajról énekel Deego

Lélekzaj címmel nemrég mutatta be legújabb lemezét az ismert győri énekes Deego, akit a hiphop kedvelői így, a reggae-ért rajongók pedig Diggiemanként ismernek. Halpert Balázs hosszú idő után jelentkezett új rapkoronggal, amelyen a csavaros szövegek mellett nem kell nélkülöznünk az előadó karakteres énekhangját sem.

– Koncepció és megfelelési kényszer nélküli a lemez, amelynek mind a 19 dala igazi örömzene – fogalmazott Deego, hozzátéve: neki még mindig fontos, hogy a hallgatók kézzelfogható hanghordozón is hozzájuthassanak a zenéjéhez.

Pozitívan szemléli a világot Halpert Balázs, azaz Deego.
Fotó: Deego Official

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.