EUR: 321,15 Ft
CHF: 284,72 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Leleplező fotók Hadházy és Simicska embereinek találkozójáról

Egyre több minden derül ki Hadházy Ákos is Simicska legfontosabb  emberei között történő találkozóról. Bár a csúcs­ta­lál­kozó sze­rep­lői a végén egyen­ként tá­voz­tak a gon­do­san tit­kolt hely­szín­ről, A Ripost.hu újabb fotókat mutatott be, amin a csúcstalálkozón résztvevők is jól láthatóak.

A Ripost.hu elsőként számolt be arról, hogy valóságos sokként érte az LMP tagságát, hogy a milliárdos utasítására a párt társelnöke Hadházy Ákos a napokban már a Simicska-klán csúcsvezetőivel egyeztetett.Vona Gábor is jelen volt a megbeszélésen.

A találkozóra konspiratív körülmények között egy dunai hajón került sor, pénteken késő este, a Szent István Park közelében.


Faragó Csaba Simicska egyik legfontosabb bizalmi embere. Fotó: Ripost.hu

Most pedig a lap a csúcs­ta­lál­kozó rej­tett rész­le­teiről is beszámol a lap.

A Simicska-klán részéről két főtárgyalót küldtek az LMP megdolgozására, a közelmúltban a Magyar Nemzet nyakára ültetett Schlecht Csabát és Faragó Csabát a milliárdos másik régi bizalmi emberét, az ÁPV ZRT. és az MVM korábbi vezetőjét. Ők a titkos tárgyalásokon azt részletezték, hogy az LMP támogatásra és irányítására a Jobbik szisztémához hasonlóan, tehát lényegében kézi vezérléssel kerülhet sor – írja a Ripost.hu.

Schlecht Csaba a Magyar Nemzetre erőltetett új főszerkesztő közvetítette az LMP felé Simicska direktíváit és elvárásait. Fotó: Ripost.hu

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek