EUR: 310,96 Ft
CHF: 265,52 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Luxusbirodalmat épít Chris Hemsworth

Nyolcmillió dollárért, azaz több mint kétmilliárd forintért újíttatja fel otthonát Chris Hemsworth és Elsa Pataky. A Thor-filmek sztárja nagyon ragaszkodik a Byron Bayen található villájukhoz, azonban felesége nem volt megelégedve az egyébként minden luxust kielégítő ingatlannal. A jóképű színész szinte az alapoktól építtette át több mint négyhektáros területen lévő házát, pluszemeletet húzatott fel, ahol kényelmesen elfér három gyermeke, India Rose, Tristan és Sasha. Mellesleg már vadonatúj úszómedence is van a birtokon.

Chris Hemsworth  Credit line: Profimedia, Exclusivepix

and Chris Hemsworth  Credit line: Profimedia, Splash

Elsa Pataky and Chris Hemsworth
Profimedia, INSTAR Images

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.