2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Madonna 59 évesen is pucéron szelfizik

Madonnának kapuzárási pánikja van – legalábbis erről tanúskodik a közösségi oldalán megosztott fényképe. Az 59 éves énekesnő eddig próbálta méltóságteljesen viselni az idő múlását, de mostanában, úgy tűnik, még őt is felőrli a közelgő hatodik X. Madonna legújabb fotóján meztelen felsőtesttel, fedetlen kebellel – egy Mona Lisát ábrázoló táska társaságában – szelfizik.

Bár korábban Madonna többnyire ízléses szettekben mutatkozott, az elmúlt időben eléggé elhanyagolta magát, és mindenkit megbotránkoztat meghökkentő megnyilvánulásaival. Nem csoda ezek után, hogy lánya, a 21 éves Lourdes is hónaljszőre miatt került reflektorfénybe a minap. Az alma nem esik messze a fájától. 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.