2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Nagykanizsa

Már készülnek…

Megkezdte téli felkészülését az UFC Nagykanizsa listavezető megyei első osztályú labdarúgócsapata. Gombos Zsolt vezetőedző kemény menetrendet írt elő játékosainak, hiszen heti hat edzés vagy meccs vár Mártonékra. Az osztályban szokatlan tempó nem véletlen, az együttes bajnokságot akar nyerni, és feljutni az NB III-ba.

Gombos mesternek azonban nem csak a pontvadászatra kell felkészítenie tanítványait, hiszen a gárda – kanizsai focitörténelmet írva – bejutott a Magyar Kupa legjobb 16-os mezőnyébe, s februárban az NB II-es élcsapat Békéscsabával kell oda-visszavágós párharcban megküzdenie.


Gólöröm. A szurkolók tavasszal minél többször szeretnének ilyen jelenetet látni (Fotó: Gergely Szilárd)

Az UFC-re a felkészülési időszakban nyolc edzőmeccs vár, csupa erős, többször magasabb osztályú együttessel, a kanizsaiak játszanak például a második ligás ZTE-vel is. A szurkolók először most pénteken láthatják kedvenceiket, amikor 18 órától az NB III-as Andráshidával mérkőznek meg az Olajbányász-stadionban, január 27-én, szombaton pedig a Sárvár, majd 31-én, szerdán a Nagyatád érkezik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.