2019. december 15., vasárnap
Valér

Extra

Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, így halálának pillanatát is megérezte, noha a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon. – Nagyon beteg volt már, mindennap mentem be hozzá a kórházba, tudtuk, napok kérdése csak, hogy bekövetkezzen a vég. Mentem be hozzá egy nap, előadás előtt. Aludt. Mondtam a nővérkének, hogy vissza fogok majd jönni az előadás után. Mondta, hogy ne… Most köszönjek el tőle, hátha addigra elmegy – mesélte a Story4 TV ArcKép című műsorának promóciós videójában Szulák Andrea, aki azóta is hálás a nővérnek, hogy el tudott búcsúzni édesanyjától. – Emlékszem, hogy Margittai Ági mondat közben megállt, elkerekedett a szeme, teljesen elsápadt, és csak nézett rám, én meg rá. Nem tudom, mi lehetett az arcomon… Nem volt megrendezett szituáció, akkor történt, csak egy pillanat volt. Lement az előadás, én rögtön hívtam a kórházat, és mondták, hogy anyám elment” – emlékezett vissza a nehéz pillanatokra a színésznő.


Szulák Andrea  Fotó: Zih Zsolt


Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.