2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, így halálának pillanatát is megérezte, noha a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon. – Nagyon beteg volt már, mindennap mentem be hozzá a kórházba, tudtuk, napok kérdése csak, hogy bekövetkezzen a vég. Mentem be hozzá egy nap, előadás előtt. Aludt. Mondtam a nővérkének, hogy vissza fogok majd jönni az előadás után. Mondta, hogy ne… Most köszönjek el tőle, hátha addigra elmegy – mesélte a Story4 TV ArcKép című műsorának promóciós videójában Szulák Andrea, aki azóta is hálás a nővérnek, hogy el tudott búcsúzni édesanyjától. – Emlékszem, hogy Margittai Ági mondat közben megállt, elkerekedett a szeme, teljesen elsápadt, és csak nézett rám, én meg rá. Nem tudom, mi lehetett az arcomon… Nem volt megrendezett szituáció, akkor történt, csak egy pillanat volt. Lement az előadás, én rögtön hívtam a kórházat, és mondták, hogy anyám elment” – emlékezett vissza a nehéz pillanatokra a színésznő.


Szulák Andrea  Fotó: Zih Zsolt


Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.