EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, így halálának pillanatát is megérezte, noha a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon. – Nagyon beteg volt már, mindennap mentem be hozzá a kórházba, tudtuk, napok kérdése csak, hogy bekövetkezzen a vég. Mentem be hozzá egy nap, előadás előtt. Aludt. Mondtam a nővérkének, hogy vissza fogok majd jönni az előadás után. Mondta, hogy ne… Most köszönjek el tőle, hátha addigra elmegy – mesélte a Story4 TV ArcKép című műsorának promóciós videójában Szulák Andrea, aki azóta is hálás a nővérnek, hogy el tudott búcsúzni édesanyjától. – Emlékszem, hogy Margittai Ági mondat közben megállt, elkerekedett a szeme, teljesen elsápadt, és csak nézett rám, én meg rá. Nem tudom, mi lehetett az arcomon… Nem volt megrendezett szituáció, akkor történt, csak egy pillanat volt. Lement az előadás, én rögtön hívtam a kórházat, és mondták, hogy anyám elment” – emlékezett vissza a nehéz pillanatokra a színésznő.


Szulák Andrea  Fotó: Zih Zsolt


Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.