EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Megfulladhat Rexi ha nem műtik meg

Éhhalálra ítéltek gazdái egy tündéri kutyust. Az állatot egy láncra kikötve magára hagyták élelem és víz nélkül. A súlyosan beteg Rexi hamarosan megfullad, ha nem műtik meg. A beavatkozás ára cirka 340 ezer forint, melyre most gyűjtést szervez az Országos Állatvédőrség Alapítvány.

/Forrás: Facebook

Tornóczky Anita, az Állatvédőrség oszlopos tagja kétségbeesett posztot tett ki saját közösségi oldalán. A lelkes állatvédő mint mondja ritkán kér segítséget saját oldalán, de ezúttal megtette, a cél érdekében.


Rexi nyolc évig élt egy családdal, akik, amikor elköltöztek, egyszerűen ott “felejtették” a lánc végén, élelem, víz és fedél nélkül. A kedves, energikus kutyust 8 év hűséges szolgálat után magányra, ingermentes őrjítő unalomra, mardosó éhségre, didergős éjszakákra ítélték.
Rexit sosem tanították semmire és eddigi ingerszegény élete miatt mindenért hálás, amit kap Anitáéktól az elmúlt hetekben.
– Nagyon várunk rá, hogy végre megkapjuk a műtét időpontját, ugyanis Rexi csak így élhet tovább – mondja Tornóczky Anita. Kiderült, hogy Rexi olyan súlyosan szívférges, hogy az élősködők szinte elzárják a tüdő artériáját és az egyetlen megoldást az a műtét jelenti, amelynek során egyenként eltávolítják őket. Ha ez nem történik meg, az állat szakértők szerint tüdőembóliát kaphat és meg is fulladhat, ugyanis a férgek elzárják az oxigén útját.

A műtét kockázatos és igen drága, ugyanis 1100 euróba, nagyjából 340 ezer forintba kerül. Tornóczky Anita ezért az állatbarátoktól azt kéri, hogy támogassák a műtét költségeit.


Országos Állatvédőrség Alapítvány BUDAPEST BANK 10100826 – 07126100 – 02003004
Nemzetközi IBAN számlaszám: HU36-10100826-07126100-02003004 SWIFT BUDAHUHB Budapest Bank Zrt. Közleménybe: Rexi
Paypal: [email protected] Köszönjük!

Aki szeretné ennek a csodás kis legénynek a lelkét ápolgatni és örökre vigyázni Rá, az írjon a [email protected]

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek