2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Szívszorító! Ezt üzente a lelőtt Viviennek húga

– Drága nővérkém, itt hagytál minket, nagyon-nagyon szerettünk és örökre a szívünkben maradsz! – ezzel az üzenettel búcsúzott közösségi oldalán el É. Vivientől húga, Brigitta.

Mint ismeretes, szombatról vasárnapra virradó éjjel a 21 éves É. Vivien XVII. kerületi, Újlak utcai albérletébe csengetett be volt szerelme, Cs. Norbert. A férfi kérdés nélkül lelőtte az ajtót kinyitó Dánielt, Vivien új párját, majd miután a lány megpróbált elmenekülni kétéves gyermekével, Laurával, őt is megölte, végül saját magával is megpróbált végezni. A kórházba szállítás közben meg is halt. Bár a fejlövést a 21 éves anyuka túlélte, válságos állapotban szállították kórházba, ahol tegnap délelőtt 11 órakor lekapcsolták az őt életben tartó gépekről. A kórházban édesanyja is ott volt.


A hirado.hu szerint a nyomozás eddigi adatai szerint a 26 éves férfi feltehetően kábítószer hatása alatt volt, amikor elkövette a bűncselekményt, az indíték pedig az lehetett, hogy képtelen volt feldolgozni, hogy egykori barátnője túltette magát kapcsolatukon és újra szerelmes lett. A Lokálnak Vivienék egyik szomszédja elmondta, hogy a rendőrök hétfőn éjjel háromkor fejezték be a kihallgatásokat, és azt is hozzátette, hogy a fiatal családdal csak baj volt a panelházban.

Vivien szülei a Borsnak azt mondták: lányuk új barátjával, Dániellel a munkahelyén ismerkedett meg, de a kapcsolatuk annyira friss volt, hogy még be sem lettek mutatva egymásnak. A kétéves Laurát a Heim Pál Gyermekkórházba szállították, ahol megfigyelés alatt tartják.


Kapcsolódó Cikkek

 • Epermester Pincészet – Kaland

  Epermester Pincészet – Kaland

  Kimagasló évjáratú tahitótfalui eperből és dánszentmiklósi cigánymeggyből készült félédes gyümölcsbor házasítás.

 • Magasan vezet a Fidesz

  Magasan vezet a Fidesz

  Nem igazán veheti fel a versenyt a Fidesszel szemben egyik párt sem, ugyanis a biztos szavazók 53%-a támogatja a kormánypártot – derült ki a Századvég januári elemzéséből.

 • Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Bár évek óta az az ellenzéki narratíva, hogy a magyar orvosok az egészségügyi rendszer áldatlan állapotai miatt vállalnak külföldön munkát, Jens Spahn német egészségügy miniszter rácáfolt: Németországban legalább ekkora problémát okoz az évtizedes jelenség, olyannyira, hogy a németek uniós szabályozást szorgalmaznak.

 • Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Ismét tömegesen távoztak a Jobbikból. A választások óta darabokra hulló pártot ezúttal Veszprém megyében hagyták el heten, akiknek a szemét szintén szúrja a Jobbik kebelbarátsága a baloldallal.