EUR: 312,19 Ft
CHF: 267,69 Ft
2018. március 23., péntek
Emőke

Belföld

Szívszorító! Ezt üzente a lelőtt Viviennek húga

– Drága nővérkém, itt hagytál minket, nagyon-nagyon szerettünk és örökre a szívünkben maradsz! – ezzel az üzenettel búcsúzott közösségi oldalán el É. Vivientől húga, Brigitta.

Mint ismeretes, szombatról vasárnapra virradó éjjel a 21 éves É. Vivien XVII. kerületi, Újlak utcai albérletébe csengetett be volt szerelme, Cs. Norbert. A férfi kérdés nélkül lelőtte az ajtót kinyitó Dánielt, Vivien új párját, majd miután a lány megpróbált elmenekülni kétéves gyermekével, Laurával, őt is megölte, végül saját magával is megpróbált végezni. A kórházba szállítás közben meg is halt. Bár a fejlövést a 21 éves anyuka túlélte, válságos állapotban szállították kórházba, ahol tegnap délelőtt 11 órakor lekapcsolták az őt életben tartó gépekről. A kórházban édesanyja is ott volt.


A hirado.hu szerint a nyomozás eddigi adatai szerint a 26 éves férfi feltehetően kábítószer hatása alatt volt, amikor elkövette a bűncselekményt, az indíték pedig az lehetett, hogy képtelen volt feldolgozni, hogy egykori barátnője túltette magát kapcsolatukon és újra szerelmes lett. A Lokálnak Vivienék egyik szomszédja elmondta, hogy a rendőrök hétfőn éjjel háromkor fejezték be a kihallgatásokat, és azt is hozzátette, hogy a fiatal családdal csak baj volt a panelházban.

Vivien szülei a Borsnak azt mondták: lányuk új barátjával, Dániellel a munkahelyén ismerkedett meg, de a kapcsolatuk annyira friss volt, hogy még be sem lettek mutatva egymásnak. A kétéves Laurát a Heim Pál Gyermekkórházba szállították, ahol megfigyelés alatt tartják.


Kapcsolódó Cikkek

 • Magyarországon 740 ezerrel többen dolgoznak mint 2010-ben

  Magyarországon 740 ezerrel többen dolgoznak mint 2010-ben

  A Fidesz-KDNP nyolcéves kormányzásának legnagyobb eredménye, hogy ma Magyarországon 740 ezer emberrel többen dolgoznak mint 2010-ben – jelentette ki Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön egy budapesti lakossági fórumon.

 • Szijjártó: A bevándorlás terrorveszélyt jelent

  Szijjártó: A bevándorlás terrorveszélyt jelent

  Az elmúlt évek terrortámadásai Európában világossá tették, hogy a bevándorlás terrorveszélyt és életveszélyt jelent – mondta el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnapi sajtótájékoztatóján, megemlékezve arról, hogy két évvel ezelőtt az Iszlám Állam terroristái pusztító csapást mértek a brüsszeliekre.

 • Iskolára rontottak rá Dúró Dóráék

  Iskolára rontottak rá Dúró Dóráék

  Egy általános iskolába rontottak be kampányolni a Job­bik kép­vi­se­lői tegnap – élü­kön Dúró Dó­rá­val. A Jobbik oktatási szakpolitikusa a párt soproni jelöltjével, dr.

 • Orbán: Soros zsoldosai Magyarország ellen dolgoznak

  Orbán: Soros zsoldosai Magyarország ellen dolgoznak

  Orbán Viktor a bevándorlást tartja a tegnap kezdődött két napos európai uniós csúcstalálkozó legfontosabb témájának Magyarország szempontjából. A miniszterelnök a találkozót megelőzően a Facebook-oldalán közzétett videóban hangsúlyozta: érvényt szereznek Magyarország érdekének, nem fogják hagyni a kerítés lebontását, a migránsok beengedését.