EUR: 311,24 Ft
CHF: 264,95 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Meghan Markle miatt alkoholista a testvére?

Féltestvére miatt aggódhat Harry herceg menyasszonya, Meghan Markle. Tom Markle amúgy is balhés életet él, most viszont azt állítja, hogy orvoshoz kell fordulnia alkoholproblémái miatt. Azt mondja, azért iszik ennyit, mert már nem bírja a rá és családjára nehezedő nyomást a hercegi frigy miatt.

A barátnőjével is folyamatosak a vitáik, többször ki kellett hívni a rendőrséget, de Tom Markle megígérte, hogy párterápiára is járnak majd, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Mint ismert, Meghan Markle és Harry herceg tavasszal házasodik össze, így Meghan hamarosan a brit királyi család tagja lesz.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.