2018. október 20., szombat
Vendel

Extra

Meghan Markle miatt alkoholista a testvére?

Féltestvére miatt aggódhat Harry herceg menyasszonya, Meghan Markle. Tom Markle amúgy is balhés életet él, most viszont azt állítja, hogy orvoshoz kell fordulnia alkoholproblémái miatt. Azt mondja, azért iszik ennyit, mert már nem bírja a rá és családjára nehezedő nyomást a hercegi frigy miatt.

A barátnőjével is folyamatosak a vitáik, többször ki kellett hívni a rendőrséget, de Tom Markle megígérte, hogy párterápiára is járnak majd, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Mint ismert, Meghan Markle és Harry herceg tavasszal házasodik össze, így Meghan hamarosan a brit királyi család tagja lesz.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.