EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Hódmezővásárhely

Megkezdődött a báli szezon

Tizennyolcadik alkalommal rendezte meg hagyományos diákbálját a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium. A Fekete Sas díszterme teljesen megtelt, rengetegen voltak kíváncsiak a bálozó diákokra.

Klasszikus, perzselő, lendületes volt a diákok által bemutatott tánccsokor.

Három táncot mutatott be a két végzős osztály szombaton a Németh László Gimnázium diákbálján. A 32 páros nagy lelkesedéssel vetette bele magát a táncba, amit szülők, barátok, hozzátartozók hatalmas tapssal jutalmaztak. A bál fővédnöke Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Hódmezővásárhely országgyűlési képviselője volt.


Lázár János miniszter, országgyűlési képviselő és Árva László, a Németh László Gimnázium, Általános Iskola igazgatója

„Szeretném megköszönni a tantestületnek azt a munkát, amivel felkészítették a bálozó ifjakat az érettségire. Szeretnék jó szórakozást kívánni mindenkinek, és azt kérem az ifjú uraktól, hogy vigyázzanak a kisasszonyok lábaira!” – hangzott el Lázár János  beszédében.

Három táncot táncoltak a végzős diákok, angolkeringőt, cha-cha-cha-t és egy show táncot.

A próbák szeptember közepén kezdődtek. Három táncot táncoltak a végzős diákok, angolkeringőt, csa-csa-csát és egy show-táncot. Az előző években a diákok bécsi keringőt adtak elő, ezért esett a választás idén az angolkeringőre. Az A osztályosok kifejezetten csa-csa-csát szerettek táncolni, így ez is bekerült a repertoárba. A B osztályosok bulis táncot akartak, ezért egy ütős show-táncot mutattak be. A koreográfiát Fogarassy Judit tanította be.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.