EUR: 318,41 Ft
CHF: 284,11 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Hódmezővásárhely

Megkezdődött a báli szezon

Tizennyolcadik alkalommal rendezte meg hagyományos diákbálját a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium. A Fekete Sas díszterme teljesen megtelt, rengetegen voltak kíváncsiak a bálozó diákokra.

Klasszikus, perzselő, lendületes volt a diákok által bemutatott tánccsokor.

Három táncot mutatott be a két végzős osztály szombaton a Németh László Gimnázium diákbálján. A 32 páros nagy lelkesedéssel vetette bele magát a táncba, amit szülők, barátok, hozzátartozók hatalmas tapssal jutalmaztak. A bál fővédnöke Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Hódmezővásárhely országgyűlési képviselője volt.


Lázár János miniszter, országgyűlési képviselő és Árva László, a Németh László Gimnázium, Általános Iskola igazgatója

„Szeretném megköszönni a tantestületnek azt a munkát, amivel felkészítették a bálozó ifjakat az érettségire. Szeretnék jó szórakozást kívánni mindenkinek, és azt kérem az ifjú uraktól, hogy vigyázzanak a kisasszonyok lábaira!” – hangzott el Lázár János  beszédében.

Három táncot táncoltak a végzős diákok, angolkeringőt, cha-cha-cha-t és egy show táncot.

A próbák szeptember közepén kezdődtek. Három táncot táncoltak a végzős diákok, angolkeringőt, csa-csa-csát és egy show-táncot. Az előző években a diákok bécsi keringőt adtak elő, ezért esett a választás idén az angolkeringőre. Az A osztályosok kifejezetten csa-csa-csát szerettek táncolni, így ez is bekerült a repertoárba. A B osztályosok bulis táncot akartak, ezért egy ütős show-táncot mutattak be. A koreográfiát Fogarassy Judit tanította be.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.