2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Debrecen

Megkezdődött a Loki felkészülése

Befejeződött a téli szabadság a DVSC labdarúgói számára is, így mindannyian visszatértek, és nekifogtak a téli alapozásnak. A tavaszi szezonra való felkészülést konditeremben kezdték meg a labdarúgók, és a pallagi edzőközpontban a szépen letakarított füves pályán is rótták a köröket.

Mindenki visszatért, Novota János kisebb sérüléssel bajlódik, viszont felépült Haris Tabakovic, aki teljes értékű munkát végez. A Lokinál két új fiatalt láthattunk a keretben, két saját nevelésű fiatal csatlakozhatott a nagyokhoz, a 16 esztendős középpályás Bukta Csaba és a 17 éves védő Újvárosi Ádám. A nyáron a keretbe került Kusnyír Elek is együtt készül a többiekkel. A hazai felkészülést törökországi út is követi, a DVSC február 5–15. között a török riviérán tölt tíz napot, a sidei edzőtáborban.


Az első mérkőzést február 7-én a lengyel másodosztályú FC Katowice ellen játssza a debreceni gárda. Február 11-én a DVSC ismét megmérkőzik az észt Levadia Tallinn-nal, amellyel 2009-ben és 2010-ben a Bajnokok Ligájában már találkozott, és mindkétszer a hajdúságiak jutottak tovább. Ugyanezen a napon az ukrán első osztályú Karpati Lviv lesz az ellenfél, míg február 14-én a többszörös moldáv bajnok Sheriff Tiraspol ellen lépnek pályára Tőzsérék. Miután hazatért a csapat, február 17-én edzőmeccset játszik a Diósgyőrrel, majd 20-án már tétmeccsen lép pályára, hiszen kezdődnek a Magyar Kupa tavaszi küzdelmei. A piros-fehérek a Doroggal találkoznak majd.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.