EUR: 322,18 Ft
CHF: 281,27 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Mehgan Markle felrúgja a szabályokat

Meghan Markle úgy döntött, édesanyja fogja az oltár elé vezetni, ahol egyenesen Harry herceg kezébe adja lánya kezét. Korábban arról találgatott a sajtó, hogy vajon Meghant a szokások szerint édesapja vagy testvére fogja-e májusban férjhez adni, de úgy tűnik, a leendő hercegné minden szokással szembemegy, és imádott édesanyját kérte fel. – Annyira közel áll Meghan és Doria, hogy egyáltalán nem meglepő a döntése. Ráadásul Harry is nagyon kedveli az asszonyt – mesélte egy bennfentes a US Weekly című lapnak. A színésznő édesapjának szerepe egyébként azért volt kérdéses, mert korábban börtönben is ült, és nincs túl jó viszonyban a lányával.

Fotó: Profimedia, Goff Photos

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.