2018. augusztus 20., hétfő
István

Belföld

Gyurcsány után Karácsonyt is kiosztotta Szél

Folytatódik a széthúzás az ellenzéki pártok között, ezúttal az LMP-s Szél Bernadett Gyurcsányék után  kiosztotta Karácsony Gergelyt és az MSZP-t – derül ki az Origó cikkéből.

Gócokban beteg pártnak nevezte Szél Bernadett az a MSZP-t, Karácsony Gergely neki szóló ajánlatát pedig hiteltelennek – egyebek között ezzel a mondattal futtatja címlapsztoriját a Heti Válasz. A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó hetilap a Soros-érdekeltségbe tartozó LMP társelnökkel készített interjút, ebben vág oda egyet Szél a szocialistáknak és a félig szocialista, félig párbeszédes miniszterelnök-jelöltjüknek Karácsony Gergelynek.


Érdekes egyébként a Soros-Simicska médiaegyüttműködés: az előző héten fordítva osztották el a címlapokat. Soros hetilapja, a Magyar Narancs címlapján éppen az LMP másik társelnöke, a Simicskához bekötött, saját pártjában Simicska táskás emberének nevezett Hadházy Ákos díszelgett.

Az Origó összefoglalóját az ellenzék hadakozásáról ITT olvashatja.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    A magyar kormány számára minden magyar fontos, éljen akár Magyarországon, akár a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban megrendezett Magyarok Országos Gyűlésén vasárnap.

  • A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A következő napokban is sok lesz a napsütés, többfelé 35 fokos meleg valószínű. A hét második felében várható egyre többfelé zápor, zivatar, vasárnap néhol már csak 22 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.