2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

Gyurcsány után Karácsonyt is kiosztotta Szél

Folytatódik a széthúzás az ellenzéki pártok között, ezúttal az LMP-s Szél Bernadett Gyurcsányék után  kiosztotta Karácsony Gergelyt és az MSZP-t – derül ki az Origó cikkéből.

Gócokban beteg pártnak nevezte Szél Bernadett az a MSZP-t, Karácsony Gergely neki szóló ajánlatát pedig hiteltelennek – egyebek között ezzel a mondattal futtatja címlapsztoriját a Heti Válasz. A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó hetilap a Soros-érdekeltségbe tartozó LMP társelnökkel készített interjút, ebben vág oda egyet Szél a szocialistáknak és a félig szocialista, félig párbeszédes miniszterelnök-jelöltjüknek Karácsony Gergelynek.


Érdekes egyébként a Soros-Simicska médiaegyüttműködés: az előző héten fordítva osztották el a címlapokat. Soros hetilapja, a Magyar Narancs címlapján éppen az LMP másik társelnöke, a Simicskához bekötött, saját pártjában Simicska táskás emberének nevezett Hadházy Ákos díszelgett.

Az Origó összefoglalóját az ellenzék hadakozásáról ITT olvashatja.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    A Szent Korona kalandos útjáról jelent meg kötet a Magyar Tudományos Akadémia kutatócsoportjának munkája nyomán – mondta Pálffy Géza történész, a kutatócsoport tagja az M1 aktuális csatornán szombaton.

  • Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től várhatóan december végéig nem járnak a vonatok Pécel és Aszód között a Budapest-Hatvan vasútvonal felújítása miatt. Az első ütemben május 12-ig tartó menetrendi változások között van, hogy InterCityk helyett a Keleti pályaudvar és Hatvan között pótlóbuszok járnak majd, a többi vonat helyett (eltérő szakaszokon) lesznek pótlóbuszok – közölte a MÁV pénteken az MTI-vel.