EUR: 321,80 Ft
CHF: 280,47 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Tatabánya

Mesevilág, kicsit másképp

A Cinderella, ahogy eddig nem láttuk – az ExperiDance tatabányai előadása nagy sikert aratott.

Az ExperiDance legújabb produkciójával rengeteg gyermek és Disney-kedvelő felnőtt arcára csalt mosolyt. A Földi Imre Sportcsarnok közönsége a jól ismert Cinderellát láthatta-hallhatta, egy kis újítással. A musical hatalmas sikert aratott, hiszen a produkció megvalósítása és látványvilága maradandó élményt adott minden néző számára.


– Rengeteg gyermek kedvenc darabját visszük színpadra, kicsit másképp – fogalmazott az előadásról Muri Enikő színésznő. – A musical szerintem mindig is a virágkorát élte és éli, és fantasztikus érzés egy ilyen különleges mesemusicalt minél több helyszínre elvinni. A többségnek szerencsére nagyon tetszik, rendkívül sok pozitív visszajelzést kaptunk az eddigi fellépéseken.

Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék jelennek meg

A Cinderella egy gyermekekhez szóló örök mese, és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is

A Cinderella egy gyermekekhez szóló örök mese és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Az ismert Hamupipőke-történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel és rendkívüli látványelemekkel. Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék jelennek meg, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva, népszerű színészek előadásában, mindezt olyan LED díszlet- és látványelemekkel megvalósítva, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.