2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Tatabánya

Mesevilág, kicsit másképp

A Cinderella, ahogy eddig nem láttuk – az ExperiDance tatabányai előadása nagy sikert aratott.

Az ExperiDance legújabb produkciójával rengeteg gyermek és Disney-kedvelő felnőtt arcára csalt mosolyt. A Földi Imre Sportcsarnok közönsége a jól ismert Cinderellát láthatta-hallhatta, egy kis újítással. A musical hatalmas sikert aratott, hiszen a produkció megvalósítása és látványvilága maradandó élményt adott minden néző számára.


– Rengeteg gyermek kedvenc darabját visszük színpadra, kicsit másképp – fogalmazott az előadásról Muri Enikő színésznő. – A musical szerintem mindig is a virágkorát élte és éli, és fantasztikus érzés egy ilyen különleges mesemusicalt minél több helyszínre elvinni. A többségnek szerencsére nagyon tetszik, rendkívül sok pozitív visszajelzést kaptunk az eddigi fellépéseken.

Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék jelennek meg

A Cinderella egy gyermekekhez szóló örök mese, és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is

A Cinderella egy gyermekekhez szóló örök mese és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Az ismert Hamupipőke-történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel és rendkívüli látványelemekkel. Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék jelennek meg, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva, népszerű színészek előadásában, mindezt olyan LED díszlet- és látványelemekkel megvalósítva, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.