EUR: 317,40 Ft
CHF: 280,56 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Miskolc

Minőségfejlesztési program indult a Bükkben

Január elején elindult a Bükki Nemzeti Park (BNP) komplex turisztikai minőségfejlesztési programja, melynek többek között része az ökoturisztikai munkatársak továbbképzése is.

A program arra irányul, hogy az igazgatóság által működtetett bemutatóhelyeken – a lillafüredi Szent István-barlang és Anna-barlang, az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület, Szilvásváradon a Millenniumi kilátó és a Szalajka-ház, Felsőtárkányban a Nyugati Kapu Látogatóközpont –, valamint a park szálláshelyein a látogatók minél magasabb színvonalú szolgáltatásokkal találkozzanak, ugyanakkor az igazgatóság egyéb ökoturisztikai szolgáltatásai, a tanösvények, a különböző túrák is minél magasabb szinten feleljenek meg a vendégek elvárásainak.


A Bükk hegység csodálatos tanösvényei elkápráztatják a túrázókat – Fotó: Gonda Krisztina

Az önerőből megvalósuló minőségfejlesztési programban a BNP összes tanösvénye elérhetővé válik a [email protected] bnpi mobilalkalmazásban, ahol offline is elérhető tanösvénytúrákon vehetnek részt az érdeklődők, több esetben idegen nyelven is elérhető audioguide funkcióval kiegészítve. Mindemellett az igazgatóság hamarosan megújuló honlapján is lehetőség lesz a túrák egyéni megtervezésére, ami a QARD outdoor modulja segítségével le is tölthető a telefonokra vagy a GPS-készülékekre. A park a minőségfejlesztési programtól nem feltétlenül a vendégforgalom, hanem az elégedett vendégek számának jelentős növekedését várja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.