EUR: 323,15 Ft
CHF: 282,88 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Miskolc

Minőségfejlesztési program indult a Bükkben

Január elején elindult a Bükki Nemzeti Park (BNP) komplex turisztikai minőségfejlesztési programja, melynek többek között része az ökoturisztikai munkatársak továbbképzése is.

A program arra irányul, hogy az igazgatóság által működtetett bemutatóhelyeken – a lillafüredi Szent István-barlang és Anna-barlang, az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület, Szilvásváradon a Millenniumi kilátó és a Szalajka-ház, Felsőtárkányban a Nyugati Kapu Látogatóközpont –, valamint a park szálláshelyein a látogatók minél magasabb színvonalú szolgáltatásokkal találkozzanak, ugyanakkor az igazgatóság egyéb ökoturisztikai szolgáltatásai, a tanösvények, a különböző túrák is minél magasabb szinten feleljenek meg a vendégek elvárásainak.


A Bükk hegység csodálatos tanösvényei elkápráztatják a túrázókat – Fotó: Gonda Krisztina

Az önerőből megvalósuló minőségfejlesztési programban a BNP összes tanösvénye elérhetővé válik a [email protected] bnpi mobilalkalmazásban, ahol offline is elérhető tanösvénytúrákon vehetnek részt az érdeklődők, több esetben idegen nyelven is elérhető audioguide funkcióval kiegészítve. Mindemellett az igazgatóság hamarosan megújuló honlapján is lehetőség lesz a túrák egyéni megtervezésére, ami a QARD outdoor modulja segítségével le is tölthető a telefonokra vagy a GPS-készülékekre. A park a minőségfejlesztési programtól nem feltétlenül a vendégforgalom, hanem az elégedett vendégek számának jelentős növekedését várja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.