EUR: 317,37 Ft
CHF: 279,51 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Most lehet licitálni a szexis hírességek naptárjára – Fotók!

Mint ahogyan az várható volt, hatalmas sikere lett annak a naptárnak, amihez sportolók, színészek álltak modellt macskákkal. A falinaptár bevételéből a NOÉ Állatotthon lakóit segítik a hírességek.

Most azonban még licitálni is lehet a NOÉ 2018-as cicás naptára, amiből két darab asztali és két darab falinaptárat dedikáltak is a “modellek”.


Fontos információ,  a licitlépcső 100 Ft.

„A NOÉ 2018-as cicás naptára nagyon egyedi lett, hiszen híres sportolók és az Operettszínház színészei szerepelnek benne…a fali naptár kedvéért még a textilt is ledobták:) Most, ha szeretnél hozzájutni ehhez a relikviához ( 2 db asztali és 2 db fali naptár áll rendelkezésre összesen) nem kell mást tenned, mint a két kép alatt licitálnod. Induló licit: fali naptár: 3000 ,-Ft Asztali naptár: 2000,- Ft
A licit január 31-én éjfélig tart. A naptárakat a 2 legnagyobb összeget felajánló licitálónak adjuk át. ( 2 fő/ naptár) A licit teljes összegével állatmentő tevékenységünket támogatod ! Naptárak ( dedikálás nélkül) az alábbi linken kaphatóak: http://webshop.keverekkutya.hu/
Segíts egy megosztással is! Köszönjük!” – olvasható a Noé Állatotthon Alapítvány közösségi oldalán.


A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek