EUR: 319,53 Ft
CHF: 282,37 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Motorbalesetet szenvedett Ben Affleck

Ben Afflecket számtalanszor láthatjuk veszélyesebbnél veszélyesebb szituációkban a filmjeiben, a negyvenöt éves színész azonban az életben is kedveli a kihívásokat. Imád például motorozni, öt járművel rendelkezik, s gyakran trükkökkel is próbálkozik.

Ám a nagyzolásnak ezúttal nem lett jó vége, Ben a templomba menet hatalmasat borult. A színész hirtelen elvesztette az egyensúlyát, a betonra esett, motorja pedig ráborult. Még szerencse, hogy volt rajta bukósisak, így egy-két karcolással megúszta. A környékbeliek rögtön a segítségére siettek, felemelték a motort, hogy a színész ki tudjon mászni alóla. Azt nem tudni, hogy Ben végül eljutott-e a templomba, de ha igen, minden bizonnyal hálát adott az égnek, hogy ennyivel megúszta.

Ben Affleck
/Fotó:Profimedia, AKM-GSI

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.